1001 calatorii

is creating travel articles
Select a membership level
Susținător
$2
per month

Ai găsit lucruri utile sau frumoase pe blog? Mă bucur mult! Poți susține munca mea cu o donație de 2$ / lună. 

Abonat
$5
per month

Ai acces la articole exclusive, disponibile doar pentru tine și un număr limitat de cititori (minim 1 articol / lună): articole mai complexe despre bugete de călătorie, informații utile și locuri noi. 

Sponsor
$25
per month

Felicitări! Dacă ai ales acest abonament îți poți comanda, o dată pe an, un fotoreportaj de weekend într-un loc ales de tine. 


Condiții: trebuie să fie un loc din România, să fie accesibil cu transportul public, iar tu să ai cel puțin 3 luni vechime ca Patreon al 1001 călătorii. 


Bineînțeles, ai acces și la articolele exclusive.

0

patrons

$0

per month

About 1001 calatorii

Multă vreme nu am călătorit nici măcar o dată în afara țării. Călătoream uneori, pe ici și colo, dar nu foarte mult și nici nu mă preocupa foarte tare lucrul ăsta. Am avut o copilărie marcată de ”circuitele” cu trenul pe la rudele împrăștiate prin țară și îmi era aproape tot timpul rău pe tren sau în mașină, așa că chestia asta nu mi se părea cine știe ce. Mai târziu, părea foarte complicat să călătorești – îmi trebuiau pașaport și viză, aveam nevoie de bani (credeam eu) foarte mulți. 

Fast-forward 10 ani mai târziu am ajuns în cincizeci și ceva de țări și plănuiesc să văd și mai multe 😊 Călătoresc pe cont propriu, îmi plac traseele lungi (în special cu trenul) și să mă aventurez prin lume. Sper să îți fac și ție poftă de călătorii și multe, multe visuri!

Cu drag,
Anca
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits