Jurnalul de Știri - 10 TV

is creating Unire, Televiziune, Presă Independentă

0

patrons

$0

per month

About

10 TV face apel către românii de pretutindeni! Unicul post de televiziune unionist din Țară poate fi susținut financiar direct de către dumneavoastră prin donațiile făcute aici, pentru a reveni pe micile ecrane și pentru a-și continua activitatea. Fiecare dintre cei care susțin presa independentă poate contribui la relansarea canalului 10 TV, care vă va transmite în continuare informațiile din toate colțurile țării, dar și din întreaga lume. Unica soluție pentru a promova ideea națională a tuturor românilor este 10 TV, iar acest lucru se va datora în exclusivitate dumneavoastră prin susținerea financiară a celor care zi de zi muncesc pentru a aduce în casele din întreaga Țară mesajul UNIRII.
Pentru a ține pasul cu evenimentele și acțiunile organizate de Mișcarea Unionistă avem nevoie de echipe care merită să fie sprijinite, ei sunt oamenii UNIRII, iar dumneavoastră deveniți eroii acestui post de televiziune.
Mulțumim donatorilor actuali pentru susținerea financiară și morală acordată. Datorită vouă, acest proiect poate reveni la viață și să aducă în continuare adevărul în casele oamenilor!

Recent posts by Jurnalul de Știri - 10 TV

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits