280 BPM

is creating Swedens mosts fästest pödcäst

Select a membership level

Stöttepelar'n

reward item
reward item
$1.50
per month
Dist. Stöttepelaren av all metal! Tack för att du stödjer oss och vill se oss fortsätta utveckla vår lilla podcast till något som kanske till och med blir bra nån dag! För 1€ känner du dig som en något bättre människa, vi fortsätter göra det vi gör och vi tackar dig å det ödmjukaste i ett kommande avsnitt.
  • Extra material

Hang-around

reward item
reward item
$4
per month
Metal Zone! Distpedalernas makaroner och falukorv. Du gillar, stöttar och kommer med idéer under efterfesten. Här tackar vi dig oerhört för ditt bidrag i kommande avsnitt, men du får även möjlighet att komma med förslag på låtar, ämnen eller band som vi borde täcka i ett kommande avsnitt! 
  • Vi tackar dig i ett avsnitt
  • Vi hör din åsikt!

Den inre cirkeln

reward item
reward item
$6.50
per month
Härskaren av den svenska metal-kulturen! Du har valt HM-2an - Grattis!
Här är du en del av utvecklingen och får lägga fram förslag och rösta, men du tar även del av extra material, exklusivt för dig som en del av den inre cirkeln. Det innebär bortklippta idiotier och lite allmänt "bakom kulisserna" från podden, men också lite låtar som bara finns här i minst sex månader innan officiell release. Som om det inte vore nog erbjuder vi dig även rabatterade priser på kommande merch!
  • Vi tackar dig i ett avsnitt
  • Vi hör din åsikt!
  • Extra material
  • Rabatt på merch

7

patrons

$21

per month

About 280 BPM

Välkommen till poddens egen Patreon! Vi kämpar så gott vi kan med att underhålla, utbilda och uppmärksamma allt inom extem metal. Första avsnittet släpptes i augusti 2019 och sedan dess har vi konstant försökt upprätthålla den högsta lägstanivån vi mäktar med! Men, tid är pengar, pengar är tråkigt och att spela in podd är ofantligt mycket roligare än att hantera något av det. Därför behöver vi din hjälp! För värdet av en tiondels pizza kan du hjälpa oss fortsätta vårt korståg och berika den svenska metal-skaran med tveksamma åsikter, nya releaser, recensioner av favoritplattor, alkoholstinna intervjuer och mycket annat. To the death and far beyond!
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 5 exclusive posts
4
Audio releases
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 5 exclusive posts
4
Audio releases
1
Writing

Recent posts by 280 BPM

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits