Aarhus Hardballbane

is creating Sports, Airsoft, Community
Select a membership level
AHBB - Army - 30Kr.
$5
per month
Jeg vil gerne være en AHBB Patreon
Includes Discord rewards
AHBB Core member
$47
per month
Alle dem med medlemskab, 47 USD = 299 kr.
Includes Discord rewards

0

patrons

$0

per month

About Aarhus Hardballbane

Hej allesammen

Dette er den officielle patreon side til Aarhus Hardballbane.

Hvorfor Patreon Danh?

Der er mange grunde til hvorfor jeg tror en Patreon kan hjælpe os. Det vil give os nogle fordele, spillerne nogle fordele, samt gøre det lettere for mig at lytte til dem der egentlig mest er interesseret i at banen kan overleve, de vil blive kaldt for banen "CORE".

Hvad er det for nogle fordele du snakker om?

Der er en del fordele, jeg prøver lige at remse dem op, forstår ikke hvordan jeg kan være så produktiv når jeg skal på ferie, men er meget langsommere når jeg ikke skal :P

1. Lytte til dem der betyder mest.
Vi er ved at blive en rimelig stor community, det betyder jo selvfølgelig at jeg hører meninger, forslag, ideer m.m. fra en masse forskellige personer. MEN! selvom jeg prøver at lytte til alle er det nogle gange svært at prioritere hvad der betyder mest! Og det der betyder mest er jo dem der bruger banen mest, og er med til at holde banen kørende! Med et subscription system, er det langt lettere at finde disse mennesker, da det ikke altid er dem der larmer mest på facebook.

2. Hurtigere og bedre!
Når vi laver et medlemskab med fast betaling, koster dette en del, de fleste danske sider vil have at man skal betale et månedlig gebyr på 1000kr+ og så et gebyr for hver betaling man vil modtage, dette lyder totalt dumt, og patreon tager 5% så det er langt billigere! Når patreon er sat op, så kan man vælge at stoppe sit medlemskab når som helst, det er en del mere besværlig med PBS aftaler. Og selvom betaling og systemet derude ser ud til at virke godt, så vil mange af vores liv være lettere hvis vi slap for at mobilepay hver gang.

3. Billigere for vores CORE
Selvom jeg har prøvet at prissætte vores entre billigt, og lavet et system der gør man altid kan komme ud og spille ligemeget hvor mange penge man har på kontoen. 

Føler jeg stadig at de spiller der kommer meget og støtter banen, stadig ender med et stort beløb om måneden. Derfor vil vi gerne gøre det billigere for dem der spiller tit, så de kan blive ved med at komme.

4. Winter is coming
Vinter månederne er altid de dårligste måneder for en udendørsbane. Det betyder at vi bliver nød til at "gemme" penge fra sommer månederne til at dække vinter. Det gør at vi op til vinter har sværere ved at investere i materialer, kugler, gas, udstyr og andet der skal til for at banen er helt oppe og køre. Ved at have en ide om hvor mange penge der kommer næste måned, er det lettere at sove om natten velvidende om at de materialer ikke gør at vi kommer i problemer med lejen.

Men lad nu være med at blive Patreon for sjovt, det er kun til dem der spiller på banen og skal bruge et medlemskab!

Med venlig hilsen
Danh Cong Nguyen


Goals
$0 of $1,000 per month
50% af huslejen vil være dækker ind af vores CORE-members
1 of 2

Recent posts by Aarhus Hardballbane