Alexandra Pușcașu

is creating stories, photography and videos

27

patrons

About Alexandra Pușcașu

Bine ai venit! ♥

Mă numesc Alexandra și sunt autorul proiectului Bloguldecalatorii.ro. 

Am decis să deschid acest cont de Patreon când am realizat că misiunea mea este să mă dedic 100% acestui proiect de suflet, astfel încât să-l pot dezvolta și să continui să-l duc mai departe. Mai multe despre Bloguldecalatorii.ro și despre mine poți citi aici, pe pagina dedicată de pe blog. Dorința mea este să continui să ajut gratuit


Îmi doresc să fac asta full time. Să pot scrie și dezvolta proiectul în continuare pentru a ajuta și a inspira oamenii să iubească natura și să meargă pe munte în siguranță. Îmi doresc să păstrez în continuare blogul curat, exact așa cum am făcut și până acum, fără a-l umple cu reclame. Pentru că adevărul este că reclamele sunt enervante și afectează în mod negativ experiența cititorului. De asemenea, îmi doresc să mă țin departe și de sponsorizări nepotrivite de la diverse companii, astfel că, cel puțin momentan, îmi pot îndeplini misiunea doar cu ajutorul susținerii cititorilor care apreciază ce fac.

Cum funcționează Patreon și ce primești ca susținător

Patreon este o modalitate prin care poți face o donație lunară pentru a susține proiectul Bloguldecalatorii.ro. Orice sumă este sincer apreciată (chiar și doar o cafea!) și va fi folosită pentru a putea menține proiectul gratuit în continuare și a-l dezvolta pentru a fi din ce în ce mai util. Ca susținător, primești:

  • răspuns la orice întrebări ai despre trasee, echipamente, foto, etc.
  • reduceri substanțiale și exclusive la toate ghidurile și cărțile pe care le lansez (și nu numai)
  • ocazional, wallpapere gratuite pentru telefon și desktop
  • access early bird la orice proiect nou lansat și posibilitatea de a mă ajuta, dacă dorești, să iau decizii importante legate de blog și proiectele din jurul lui

Unde merg sumele donate

Toate sumele donate merg spre întreținerea și dezvoltarea site-ului (costuri de găzduire, domeniu, abonament de trimitere newslettere + munca pe care o presupune dezvoltarea bazei de trasee). Fără susținere din partea cititorilor, trebuie să petrec minim 4-6 ore pe zi lucrând pentru alte surse de venit, ceea ce înseamnă mai puțin timp pentru a dezvolta blogul.

În plus față de munca obișnuită și postarea de jurnale noi, blogul are nevoie de actualizare permanentă a informațiilor despre trasee, având în vedere unele schimbări ale stării traseelor, ale capetelor, ale modalităților de acces, etc. care pot avea loc de-a lungul anilor. Jurnalele vechi necesită de asemenea actualizare la noul format al secțiunii UTILE, precum și completări semnificative, ceea ce durează foarte mult. Din sumele donate aș putea angaja un freelancer care să facă acest lucru mult mai rapid decât aș putea eu, printre picături, ceea ce ar dura probabil minim 1-2 ani.

De asemenea, proiectele care presupun programare IT nu pot avea loc decât cu o investiție semnificativă de bani.

Ce am reușit să fac până acum datorită susținătorilor Patreon

Fără ajutorul susținătorilor Patreon nu aș fi reușit în 2020 să implementez un proiect major de renovare a site-ului. De asemenea, deși suma a fost restul de mică (aprox. 160 $ / lună), a contat foarte mult și mi-a permis să aloc câteva ore pe zi pentru a scrie Ghidul complet al începătorului pe munte.

Întrebări frecvente

Trebuie să plătesc în dolari? -
Nu, plata se poate face în orice valută, indiferent de țara în care te afli. Acesta fiind un site străin, totul este scris în dolari, dar poți plăti cu orice card, în orice valută, iar conversia se va face automat.

Nu am un venit foarte mare, te pot susține pe Patreon? Da, suma minima acceptată de Patreon este 1$ / lună + TVA.

Pot să modific sau să anulez donația în viitor dacă nu voi mai putea să mi-o permit? Desigur. Poți modifica sau anula donația lunară oricând vei dori. Trebuie doar să te loghezi pentru a modifica suma sau a anula.

Nu sunt sigur(ă) că am înțeles bine cum funcționează. Mă poți ajuta? Bineînțeles! Dacă ai întrebări despre Patreon sau întâmpini orice fel de problemă în procesul de înscriere, echipa de asistență Patreon este super prietenoasă și de ajutor! Le poți trimite un mesaj aici. Dacă nu cunoști limba engleză, îmi poți scrie mie aici.

Mulțumesc! Indiferent cum alegi să te implici, apreciez maxim susținerea ta! Mii de mulțumiri fiecăruia dintre cei ce au ales să mi se alăture până acum. Nu aș putea reuși fără voi!
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 8 exclusive posts
10
Images
4
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 8 exclusive posts
10
Images
4
Writings

Recent posts by Alexandra Pușcașu

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits