Andrei Popov

is creating Andrei Popov video-blog - emisiunea Diplomatia Populară

Select a membership level

susținător al Diplomaței Populare

$3
per month


atașat al Diplomației Populare

$5
per month


Contributor al Diplomației Populare

$10
per month

0

patrons

$0

per month

About Andrei Popov

Dragi pieteni,

Sunt deseori întrebat - de ce nu mai filmez Diplomația Populară prin satele Moldovei și când voi relua realizarea acestei emisiuni îndragite de mulți dintre dumneavoastra?

Aici este răspunsul dar și o idee - cum puteți ajuta!

După ce în primăvara anului 2016 la mijloc de mandat am demisionat din poziția de Ambasador al Republicii Moldova în Austria, m-am întors acasă și am hotărât să revin la prima mea pasiune și, de fapt, formația de bază - jurnalism. Mai mult, am simțit nevoia să înțeleg mai bine realitățile Moldovei profunde și să împărtășesc această experiență cu publicul larg. 

Și iata așa, timp de un an, din iunie 2016 până în iunie 2017 am realizat într-un format inedit și novator - doar cu telefonul meu mobil și, deseori (dar nu întotdeauna) cu ajutorul unui operator - circa 30 de emisiuni despre viața, preocupările și gândurile oamenilor simpli din satele și orășelele Moldovei (dar și a concetățenilor noștri din diasporă).
(arhiva lor este aici -https://www.youtube.com/results?search_query=diplomatia+populara)

Întregul proiect s-a bazat pe entuziasm și modestele mele resurse personale. Entuziasm și dorință de a contiua am cât încape, însă la capitolul resurse disponibile - și sper că mă înțelegeți - pur și simplu nu-mi mai permit să susțin în continuare de unul singur acest proiect. De altfel, bugetul minim pentru realizarea unei emisiuni săptămânale ar fi de circa 250 de euro (adițional la investiția de 2 zile lucrătoare pline din partea mea).

De aceea m-am și hotărât să apelez la susținerea voastră care sper că îmi va permite chiar din primele sătpămâni ale anului 2019 să revin cu Diplomația Populară atât pe micile ecrane cât și pe diferite platfome on-line.

Vă mulțumesc anticipat pentru încrederea și sprijinul dumneavoastră!

Andrei Popov


Recent posts by Andrei Popov

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits