Club Beast

is creating a life with dogs.
Select a membership level
Stöd mig!
$5
per month
Jag vill bara stödja Sonya Malinka Persson!
Gå med i Club Beast
$10
per month

Som medlem i Club Beast får du möjlighet att kommentera alla inlägg på bloggen. Du får också full tillgång till ALLA blogginlägg, videoklipp med mera.


Mer innehåll kommer - tipsa mig gärna!

0

patrons

$0

per month

About Club Beast

4 juni 2019 - sista dagen med mitt ankare, min barometer; Försvarsmaktens Ella.

Jag fattar inte hur jag ska klara mig utan henne. Jag behöver ha henne i mitt liv. Men hon blev liksom gammal långt innan jag själv blev det, och nu måste jag lära mig leva på ett sätt där hon inte finns med.

Men jag behöver ha en hund för att kunna leva som jag vill. Helst vill jag ha fler. Och det är där DU kommer in. Du kan hjälpa mig att nå flera av mina mål genom att stötta mig.

I det här läget kommer alla pengar att gå till främst två saker; en hund och en bil. Därefter kommer jag att hitta nya mål utan problem.

Men hjälp mig att nå mina första mål; en Cão da Serra da Estrela (Estrela mountain dog) och en vettig kombibil, så är jag dig evigt tacksam.

Besök gärna min hundblogg: http://thebeast.se
Besök gärna min bipolärblogg: http://bipolarblog.se
Följ mig på Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCf8m5VhZ6yLFkJ7H2...

Goals
$0 of $250 per month
Veterinärvård.

Jag har haft en katastrofalisk vinter/vår ur ett ekonomiskt perspektiv. Jag har tagit Ella till veterinär två gånger inom loppet av ett par månader, och bara det gör att jag hamnar efter. Tillsammans med ett flertal andra katastrofala händelser gör att jag inte riktigt får ihop det. 

Min största mardröm är att inte ha pengar när det är dags för Ella att lämna mig för alltid. Ditt stöd kan göra den största skillnaden.
1 of 2
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits