Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen

is creating DAMN, HONEY

Select a membership level

WE ZIJN VERHUISD: petje.af/DAMNHONEY

$1
per month
Omdat petje.af/damnhoney ietsie voordeliger voor ons is, zijn we daarnaartoe verhuisd. Hier blijven mag natuurlijk (loveyou), maar als je nieuw bent is het fijner voor ons als je naar petje.af gaat. LIEFSSS

Er hoeven maar drie Patrons een eurootje per maand te doneren en dan kunnen wij onze gasten al trakteren op een reep chocola tijdens de opnames. Dat is toch top?

Grotere beetjes helpen meer

$3
per month

Met 4 patrons per maand die 3 euro doneren, hebben we er ons maandelijkse SoundCloud abonnement uit, zodat we de podcast online kunnen zetten en houden. HOEZEE!

Grote beetjes. Love grote beetjes

$5
per month

20 patrons die 5 ekkies inleggen en we hebben er alvast 1 microfoon uit

18

patrons

$43

per month

About Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen

WIJ ZIJN VERHUISD! Naar petje.af/damnhoney

DINGDONG, dienstmededeling: we zijn verhuisd! En wel naar petje.af/damnhoney. Dat is een Nederlands initiatief vergelijkbaar met Patreon, maar belastingtechnisch wat handiger voor ons en dankzij de optie om iDeal te gebruiken wellicht ook handiger voor jullie. Bovendien houden we er ook net ietsie meer aan over.

Steun je ons al hier en wil je blijven hangen? PRIEM natuurlijk, we LOVE YOU (!!!), maar meeverhuizen kan. Ben je nieuw: dan gaat onze voorkeur uit naar petje.af.

LIEFSGROETJESBYEEEEEEEE


Help ons DAMN, HONEY the movement groter te maken!

In de zomer van 2018 schreven we in anderhalve week op whisky en adrenaline ons feministisch pamflet* DAMN, HONEY: een positief pleidooi om te doen waar je zelf zin in hebt. Maar anderhalve week is natuurlijk veel te kort om alles waar we tegenaan lopen op papier te zetten, laat staan dat we tijd hadden om in problemen te duiken waar we ons niet eens bewust van waren. Daarom startten we DAMN, HONEY the movement! Bestaande uit een Instagramaccount waarop we regelmatig shit aan de kaak stellen en kickass verhalen in de spotlight zetten én natuurlijk DAMN, HONEY de podcast. Waarin we elke twee weken een gast uitnodigen die ons meer kan vertellen over een onderwerp waar we zelf misschien nog niet zo in thuis zijn. Denk aan het gebrek aan vrouwen in geschiedenislessen, onzichtbaar ziek zijn, te weinig representatie van LHBTAQI+ karakters in films en series, seksspeeltjes, bloot zijn op Insta en strijden voor meer diversiteit in de media. Maar we willen meer, vaker, GROTER. Denk aan gastlessen geven op middelbare scholen, een DAMN, HONEY festival, een hilarische instapcursus over feminisme voor jou, je moeder én je opa, elke week een nieuwe podcastaflevering en meer van dit soort heerlijkheid. Wil jij dit ook? Vind jij dit ook belangrijk? STEUN ONS!

*een pamflet is gewoon een boekie, mensen. Gewoon een boekie. In dit geval over onderwerpen als slut shaming, body positivity, enge mannen in de bosjes, taboes rondom ongesteld zijn /masturberende meisjes/het libido van vrouwen en alle ballen in de lucht moeten houden. Inclusief spoedcursus beffen

Recent posts by Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits