De Toekomst van Organisaties

De Toekomst van Organisaties

Podcast

Select a membership level

Steun de Toekomst

$2.50
per month
Steun de Toekomst van Organisaties podcast met een bedrag voor een kop koffie per maand, en weet dat je bijdraagt aan onze zoektocht naar hoe de toekomst van werk eruit ziet.
  • General Support
You might like

Beslis mee over de Toekomst

$5.50
per month
Help ons de Toekomst van Organisaties podcast nog mooier, beter, leuker en relevanter te maken door ons actief te steunen. Je krijgt een persoonlijk bedankje in iedere show - mits je dat wilt natuurlijk en we zullen in de toekomst van de Toekomst van Organisaties deze tier nog uitbreiden met meer benefits.

Daarnaast willen we je graag mee laten praten over onze Podcast en de toekomst van werk en organisaties, door middel van het meedenken over onderwerpen, vragen of gewoon meepraten in de uitzending!
  • General Support

0

patrons

$0

per month

About De Toekomst van Organisaties

Welkom op de Patreon pagina van de Toekomst van Organisaties podcast. In deze podcast behandelen Roel en Just thema's die te maken hebben met de toekomst van organisaties.

We zenden iedere week uit, je kunt ons vinden op iTunes en Spotify, en waarderen het erg als je ons zou willen steunen in onze hobby, maar belangrijker nog, we horen gewoon heel graag van je, en dat kan via onderstaande kanalen.

Voor uitzendinge, vragen, opmerkingen en suggesties: http://detoekomstvanorganisaties.nl
https://www.linkedin.com/in/roeltrienekens/
https://www.linkedin.com/in/justmeddens/
Goals
0 of 10 patrons
We spelen al langer met het idee om eens een youtube aflevering van de podcast te maken. Dus we spreken af dat als we ons eerste doel van 10 patrons bereikt hebben, we een aflevering maken van de Toekomst van Organisaties die voor het eerst op YouTube te zien is.
1 of 1