El Renao

is creating Entertaiment videos

Select a membership level

Donació pelaïllers!

$1
per month

En aquesta pàgina aniré pujant publicacions i videos de Youtube, sobretot vídeos i qui vulga podrà aportar el seu granet de Arena de les Palmeres per a que el Renao continúe existint. I com a compensació d'açò, qualsevol persona que vulga fer donació apareixerà el seu nom als crèdits dels videos del Renao.0

patrons

$0

per month

About El Renao

Ieee pelailles, com va l'assunt?

Sabem de sobra que Youtube furula com una santíssima basura i que als creadors xicotets com el Renao no ens paguen ni ens pagaran en la vida. Per això, i perquè el Renao no menja de l'oxígen i el nitrògen presents a l'atmosfera m'he obert un patreon per a que em motive a fer més contingut al canal.

Cal aclarir que, evidentment és totalment opcional i podeu deixar de donarme suport i cancelar la suscripció quan volgau, però també pense que a pesar de agraïr moltíssim el suport, els likes i els comentaris que em doneu als videos, a causa de que en molts dels mateixos em gaste prou pasta per a realitzar-los, estaria bé una compensació econòmica per menuda que fóra, i si, estic parlant de uns 9.000.000 milions de euros al mes.

En fi, ara fora bromes, el canal està en el seu pitjor moment i està clar que ha sigut per culpa meua i per no tindre suficient motivació per a crear contingut. Així que he pensat que esta vía pot ser una bona idea per la qual motivar-me a crear més i no tindre-vos tan abandonats. Espere que pugau comprendre tots els meus motius i espere seguir creant més vidiets i traure-vos somriures semana rere semana. Perdoneu les faltes de ortografia, estic perrero últimament.

Moltes gràcies pelaïlles, de veres! Ale Ale Aleeee!!! <3

Recent posts by El Renao

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits