Enciclopedia Constructiilor

is creating Materiale video si informatii

13

patrons

$61

per month

About Enciclopedia Constructiilor

Proiectul Enciclopedia Constructiilor – "Spunem ce altii ascund" este primul Proiect si Vlog regulat din Republica Moldova care are drept scop informarea cetateanului de rand cu o noua viziune privind modul mai corect si eficient de constructie si termoizolare a unei case, incepand de la proiectarea si saparea groapei de fundatie, pana la alegerea corecta a structurii de rezistenta, materialul de zidarie, acoperis si termoizolare, informatii care cateodata (sau de multe ori) fie va sunt oarecum ascunse, fie distorsionat oferite.

Proiectul respectiv este unul al oamenilor simpli, pentru a-i ajuta, ghida si oferi ceva de calitate. Toata munca si toate episoadele video realizate sunt gratis pentru a fi accesate si vizionate (pe Youtube, Facebook si Website) si asa si va fi in continuare.

Totusi intreaga munca care se oglindeste in video-urile create si postate reprezinta ore si zile intregi de implicare, incepand cu analizele teoretice, scrierea textului unui episod, inregistrarea audio a textului respectiv, gasirea imaginilor, clipurilor video si a muzicii de fundal, si apoi editarea acestui material intr-o anumita programa. Si aceasta nu e tot, dupa merge procesul online de upload a materialului video pe Youtube, Facebook si Website, care nu dureaza deloc doar 5 minute. Si aceasta iar nu e tot, in limitele disponibilitatii, raspund absolut la toate comentariile dvs, ajutandu-va, comunic si ofer sfaturi si solutii prin Messenger-ul paginii de facebook s.a.m.d.

Ce doresc sa spun este ca toate acestea consuma in primul rand cel mai pretios lucru din viata unui om - timpul, si apoi si energie si pe alocuri si bani. Timpul fiecarei persoane e limitat, iar eu o parte din timpul meu il dedic acestui Proiect, timp care puteam liber sa il petrec mai mult cu familia, prietenii, rudele sau pur si simplu sa ma odihnesc, sa privesc un film sau citesc o carte...

Insa am ales alta cale, si anume de a putea ajuta cat mai multa lume. Cred ca daca faci bine, acest bine ti se va intoarce. Orice like, distribuire sau mic gest de incurajare, inclusiv banesc, il ajuta pe orice creator de content sa mearga mai departe. Daca doriti sau nu "sa imi cumparati o cafea", e doar alegerea dvs. O sa fiu recunoscator pentru orice tip de donatie! Va multumesc din suflet!

YouTube: https://www.youtube.com/c/EnciclopediaConstructiilor
Facebook: https://www.facebook.com/EnciclopediaConstructiilor/
Website: https://enciclopediaconstructiilor.com/

Recent posts by Enciclopedia Constructiilor

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits