Stefan Mihai

Stefan Mihai

creating Articole, traduceri, editări video, blog.

Select a membership level

Sponsor De Bază

reward item
reward item
$3 / month
Înainte oamenii dădeau banii pe reviste și ziare, acum mai puțin. Au acces la net și TV-ul este mult mai accesibil, însă mulți uită că și cei care crează conținut online investesc adeseori mult timp pentru asta și au nevoie de un suport financiar să continue să facă ceea ce fac. Decât să fac reclame la produse îndoielnice, mai bine susține-mi munca și astfel rămân mai onest. 
YOU MIGHT LIKE

Sponsor Implicat

$5 / month

Vorba unui patron ... banii pe un pachet de țigări la care se poate renunța pentru a face o faptă bună, cuiva a cărui muncă o apreciez.  investesc astfel în sănătatea mea și a sufletului meu.

Sponsor Greu

Limited (97 of 100 remaining)

reward item
reward item
$10 / month
Pentru Romania 10$ reprezintă o sumă destul de consistentă, poate jumătate dintr-o zi de muncă, ceea ce știu ce înseamnă și apreciez mult.  Nu este mult, dar nici puțin, iar de ar fi mai mulți ca tine, chiar mi-ar fi mult mai bine. 

1

patron

$2

per month

About Stefan Mihai

Goals
$2.49 of $1,000 per month
Îmi doresc să pot contribui prin propria mea evoluție la ridicarea nivelului de vibrație global și al nivelului de conștiință.
Îmi doresc să mă pot implica mai intens în proiecte gen THRIVE MOVEMENT , MERITOCRAȚIA (Magazinul Nostru), ASOCIAȚIA GETO-DACII, VIPASSANA, VENUS, UBUNTU, Free Energy și alte proiecte de voluntariat pentru protecția mediului (plantări copaci, stopări defrișări, penalizarea poluatorilor), să contribui la formarea de comunități autosustenabile gen Auroville ...

Am și participat la un proiect de acest gen în Brașov, numit Armonia Brassovia, însă lipsa fondurilor și-a făcut simțită prezența.

Visez să mă pot implica în astfel de proiecte fără să mai fiu constrâns mereu și mereu de chinga limitatoare a bugetului, să pot să-mi dezlănțui creativitatea mai puternic, fără a fi nevoit mereu și mereu să-mi pun problema cu ce trăiesc.

Visez să pot face ceea ce fac acum, acest proces de informare continuă, concepere de articole, traduceri și tot ceea ce fac să- pot face complet liber și să elimin reclamele de pe blog, să nu mai existe nicio suspiciune că ceea ce fac este doar pentru bani.

Să pot traduce și mai în forță sau să pot da și altora chiar, de lucru să traducă astfel de materiale cum sunt cele de pe blog.

Visez de asemenea să am o casă ecologică, eficientă termic, autonomă, într-un loc cu peisaj frumos, pământ pentru grădinărit, livadă, pădure, izvor la care să mă pot întoarce din călătoriile mele din lume sau din rulotă.

Visez mult, visez relativ mare, nu foarte mare cum zic alții, dar nici foarte mic, cum s-ar aștepta alții să visez știind ce putere financiară aș avea.

De ce m-ai sprijini în aceste vise?

1. Poate pentru că poți și ai de unde să oferi din prea plinul tău pentru un semen visător ca și tine.

2. Poate exista un interes reciproc ... mă sprijini, iar eu, în măsura în care voi putea și mă va lăsa inima și conștiința (nu sprijin fabricile de cărneturi, tutun, armament, Big Pharma, sucuri carbogazoase, șamd) voi face tot ce pot să îți fac reclamă, sau să fim parteneri într-un fel sau în altul, într-un barter prietenesc.

3. Să-ți faci karmă bună :)

4. Poate că-ți plac pur și simplu articolele mele, te-au ajutat cu ceva și vrei să mă sprijini.

5. Ești un generos din fire și îți mulțumesc.
1 of 2
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing

Recent posts by Stefan Mihai