Stefan Mihai

is creating Articole, traduceri, editări video, blog.

Select a membership level

Sponsor De Bază

reward item
reward item
$3
per month
Înainte oamenii dădeau banii pe reviste și ziare, acum mai puțin. Au acces la net și TV-ul este mult mai accesibil, însă mulți uită că și cei care crează conținut online investesc adeseori mult timp pentru asta și au nevoie de un suport financiar să continue să facă ceea ce fac. Decât să fac reclame la produse îndoielnice, mai bine susține-mi munca și astfel rămân mai onest. 

Sponsor Implicat

$5
per month

Vorba unui patron ... banii pe un pachet de țigări la care se poate renunța pentru a face o faptă bună, cuiva a cărui muncă o apreciez.  investesc astfel în sănătatea mea și a sufletului meu.

Sponsor Greu

Limited (97 of 100 remaining)
reward item
reward item
$10
per month
Pentru Romania 10$ reprezintă o sumă destul de consistentă, poate jumătate dintr-o zi de muncă, ceea ce știu ce înseamnă și apreciez mult.  Nu este mult, dar nici puțin, iar de ar fi mai mulți ca tine, chiar mi-ar fi mult mai bine. 

5

patrons

$52

per month

About Stefan Mihai

Salut,

sunt Stefan Mihai, deținătorul blogului IEȘIREA DIN MATRIX și vă invit și pe această cale să fiți alături de mine în călătoria pe care am început-o acum 10 ani cu acest blog care a atins deja sute de mii de oameni și milioane de vizualizări. 

Blogul creat de mine a pornit din pură pasiune și dorință de a împărtăși cu voi mulțimea de informații traduse pe care le dețineam la acea vreme și care nu erau de găsit pe nicăieri în spațiul virtual, informații despre care am simțit și crezut că sunt vitale pentru noi și lumea în care trăim.
A fost și este un hobby, însă între timp a devenit și o sursă de venit, uneori mai consistent, alteori doar mărunțiș. 

Deoarece toată această muncă de informare, traducere, catalogare, creare de articole, căutare, necesită enorm de mult timp, timp pe care îl investesc cu drag, deoarece așa cum am spus este un hobby, m-am gândit să încerc să fac din treaba asta un job full time și chiar să trăiesc din asta și am încercat de-a lungul anilor toate metodele de monetizare a acestui site, de la google adsense, la afilieri, reclame directe, reclame popup, monetizare de trafic video, colaborări șamd, însă am simțit că de multe ori fac reclamă la chestii în care nu știu cu adevărat ce sunt, chestii care nu le-am probat, cursuri care nu știu cât de ok sunt, indivizi care nu știu cât de adevărați sunt și am simțit că fac un compromis cu mine însumi făcând toate aceste reclame, pus că mulți au început să credă că tot ceea ce fac fac doar pentru trafic, pentru bani no matter what. 

Deși am explicat foarte clar care este motorul din spatele reclamelor de pe blog și fac trimitere de fiecare dată către acel articol unde am explicat pe larg ce și cum în articolul DESPRE RECLAME pus peste tot pe blog, totuși este greu să conving acel public cheie că ceea ce fac nu este doar pentru bani.

Este adevărat că în mediul online traficul îți aduce venituri, însă nu vreau să-mi vând sufletul pentru acest trafic, nu vreau să fac orice ca să am vizitatori, clienți, să folosesc metode de click bait, titluri bombastice, înșelătoare și alte strategii folosite de alții ca să atragă clienți.

Și pe mine mă deranjează reclamele ce apar la vizionările de filme și aș dori să le elimin și alte reclame care sunt prea agresive. 

De aceea eu personal doresc să scad gradat numărul de reclame , ideal să nu mai am de loc, însă pentru asta am nevoie de ajutorul vostru, dacă simțiți și voi că acest site merită, dacă v-au ajutat cu ceva informațiile oferite de-a lungul anilor.  

Site-ul acesta Patreon oferă o modalitate mai simplă de a mă sponsoriza (patrona) pe mine în acest demers, de a-mi susține munca oferindu-vă ocazia de a-mi dona o anumită sumă lunar într-un mod mai simplu și mai rapid decât prin alte modalități pe care le-am descris pe blog. 

Fiți alături de mine și pe această cale!

Vă mulțumesc!

Ștefan


Goals
$52.35 of $1,000 per month
Îmi doresc să pot contribui prin propria mea evoluție la ridicarea nivelului de vibrație global și al nivelului de conștiință.
Îmi doresc să mă pot implica mai intens în proiecte gen THRIVE MOVEMENT , MERITOCRAȚIA (Magazinul Nostru), ASOCIAȚIA GETO-DACII, VIPASSANA, VENUS, UBUNTU, Free Energy și alte proiecte de voluntariat pentru protecția mediului (plantări copaci, stopări defrișări, penalizarea poluatorilor), să contribui la formarea de comunități autosustenabile gen Auroville ...

Am și participat la un proiect de acest gen în Brașov, numit Armonia Brassovia, însă lipsa fondurilor și-a făcut simțită prezența.

Visez să mă pot implica în astfel de proiecte fără să mai fiu constrâns mereu și mereu de chinga limitatoare a bugetului, să pot să-mi dezlănțui creativitatea mai puternic, fără a fi nevoit mereu și mereu să-mi pun problema cu ce trăiesc.

Visez să pot face ceea ce fac acum, acest proces de informare continuă, concepere de articole, traduceri și tot ceea ce fac să- pot face complet liber și să elimin reclamele de pe blog, să nu mai existe nicio suspiciune că ceea ce fac este doar pentru bani.

Să pot traduce și mai în forță sau să pot da și altora chiar, de lucru să traducă astfel de materiale cum sunt cele de pe blog.

Visez de asemenea să am o casă ecologică, eficientă termic, autonomă, într-un loc cu peisaj frumos, pământ pentru grădinărit, livadă, pădure, izvor la care să mă pot întoarce din călătoriile mele din lume sau din rulotă.

Visez mult, visez relativ mare, nu foarte mare cum zic alții, dar nici foarte mic, cum s-ar aștepta alții să visez știind ce putere financiară aș avea.

De ce m-ai sprijini în aceste vise?

1. Poate pentru că poți și ai de unde să oferi din prea plinul tău pentru un semen visător ca și tine.

2. Poate exista un interes reciproc ... mă sprijini, iar eu, în măsura în care voi putea și mă va lăsa inima și conștiința (nu sprijin fabricile de cărneturi, tutun, armament, Big Pharma, sucuri carbogazoase, șamd) voi face tot ce pot să îți fac reclamă, sau să fim parteneri într-un fel sau în altul, într-un barter prietenesc.

3. Să-ți faci karmă bună :)

4. Poate că-ți plac pur și simplu articolele mele, te-au ajutat cu ceva și vrei să mă sprijini.

5. Ești un generos din fire și îți mulțumesc.
1 of 2
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing

Recent posts by Stefan Mihai

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits