Andrei Bolocan

is creating LUMINA & Internetu Grăiește

Select a membership level

OM CU STEA ÎN FRUNTE
$2
per month

Multumesc frumos, om cu inima mare! Datorita tie, eu voi continua sa aduc produc Lumina! O sa-ti multumesc în scris! Și oral. Sincer.
-

Contribuția de $2 / lună te face automat membru cu drepturi depline al grupul de oameni luminoși - asta e grupul patronilor mei pe Facebook în care comunicăm impresii, planuri de viitor și facem schimb de opinii și știri pe diferite subiecte. 

PRIETEN DE DRUM
$5
per month

Pentru CINCI DOLARI pe luna - primesti drept rasplata la sfarsitul unui an de sustinere o felicitare video personalizata. Pluuus beneficiile de mai sus.
--
Scrie-mi pe facebook cand se face anul si vedem cum facem.

TOVĂRĂȘ APROPIAT
$10
per month

$10 pe luna pentru Lumina - e un semn de mare generozitate! Redactia noastra, la sfarsitul unui an de sustinere, o sa-ti dedice un cantec super-hit dedicatie speciala pentru tine. Pluuuus beneficiile de mai sus.
--
Scrie-mi pe facebook cand se face anul si vedem cum facem.

407

patrons

$2,166

per month

About

Noroc, eu ma numesc Andrei Bolocan. Eu produc Emisiunea Lumina și (împreună cu soția mea Nata Albot) emisiunea săptămînală Internetu Grăiește.

Visul meu cel mai mare este sa continui sa produc Lumina. Cu un dolar, doi sau 10 pe lună, de la un numar anumit de prieteni, acest proiect este autonom si nemuritor. Deja de 4 ani, cu ajutorul a sute de moldoveni din zeci de tari ale lumii, eu reusesc sa investes in viata acestui proiect, in echipament de filmare, ajutoare la montaj, etc.

Cu emisiunea Lumina eu admit doua variante de dezvoltare - sau am succes mare, sau am mare succes. Altfel nicidecum!

Datorita voua, patronilor mei, eu pot sa am un back-up financiar care-mi permite sa nu depind de masinaria lumii capitaliste si sa ma dedic Luminii. Daca vi se pare uneori ca nu mai exista cale de izbanda si totul e pierdut, iar voi porniti un video de-al meu si trageti macar un micro-zambet, inseamna ca Lumina merita macar un dolar din partea voastra. Va multumesc si astept sa-mi scrieti cu orice intrebare, sfat, dedicatie muzicala sau mesaj de 23 Februarie!


Goals
$2,166 of $2,500 per month
2500 DE DOLARI. Asta e suma DE AUR, suma ROTUNDĂ care îmi va permite să acopĂr TOATE cheltuielile de producție, să-mi plătesc un salariu mega-decent, dar și să adun la colțun pentru investiții în aparatură, care vrei nu vrei se STRÎCĂ, iomaio :'(
3 of 4

Recent posts by Andrei Bolocan

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 119 exclusive posts
5
Images
114
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 119 exclusive posts
5
Images
114
Videos
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits