Frontaal Naakt

is creating a lot of noise

43

patrons

About Frontaal Naakt

Steun het enige dissidente geluid in Nederland!

 De website Frontaal Naakt is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét tegengeluid in een land waar xenofobie, islamofobie en racisme salonfähig zijn geworden. Waar dwarse denkers worden gestraft en zelfs vervolgd en waar Wierd Duk de standaard is voor journalistiek. Het land waar Domrechts regeert.

Op Frontaal Naakt kun je lezen wat er niet deugt aan Domrechts, waar de argumentatie rammelt. De leugens worden er ontmaskerd en de mythes ontmanteld. Frontaal Naakt is het jongetje dat als enige durft te roepen dat de keizer gewoon in zijn puistige blote reet loopt. En hij doet dat in stijl. Met goed geschreven stukken, scherpe humor en een iconoclastische oneerbiedigheid die nog maar weinig schrijvers in Nederland aandurven.

Bovenal staat Frontaal Naakt voor de onbeperkte vrije meningsuiting. Voor iedereen, niet alleen voor racisten.

Daar betaal ik, Uw Hoofdredacteur, een hoge prijs voor. De bagger die ik dagelijks over me heen krijg, de laster, de bedreigingen, de oproepen, gericht aan mijn werkgever, om mij te ontslaan. Niet alleen van anonieme trollen op social media, nee, alle kwaliteitskranten, van Trouw tot NRC Handelsblad, De Telegraaf Media Groep, GeenStijl, Powned, Elsevier, allemaal hebben ze al meerdere pogingen gedaan om Frontaal Naakt kapot te maken. Zelfs de vicepremier, Lodewijk Asscher, heeft zich aangesloten bij het trollenleger.

En ze blijven ermee doorgaan, de zogenaamde journalisten, de politici, de opiniemakers.

Dat heeft me inmiddels al veel geld gekost. Onder meer aan advocaatkosten, maar ook freelance opdrachten ben ik erdoor kwijtgeraakt. Emotioneel trekt het een zware wissel. Regelmatig overweeg ik om het bijltje erbij neer te gooien, maar ik wil de grote bekken niet laten winnen.

Ik verdien daarvoor best een financiele compensatie, al zeg ik het zelf. Steun me daarom met een beetje geld. Maak regelmatig een bedrag over. Geef wat je missen kunt. Niet alleen om mijn onkosten te dekken, gewoon omdat de stukken het waard zijn. Omdat je het belangrijk vindt dat er tenminste iemand nog een grote bek tegen het rapaille durft te hebben. 

Alvast bedankt!

Become a patron to

3
Unlock 3 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Frontaal Naakt

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits