G Szifon

is creating videos and posts about cars and iPhone gadgets.
Select a membership level
1 kóla
$1
per month

Örök hálám + hozzáférés a Patreon-feedhez. 

1 menü
$5
per month

Back stage videók. Egyedi tartalmak.

Minden videóban megemlítem a céged nevét
Limited (4 of 4 remaining)
$10
per month

Támogatóként lehetőséged van személyesen találkozni velem, segíteni a videó elkészítésében és személyesen kipróbálni elsőként az újdonságokat.

0

patrons

$0

per month

About G Szifon

Kedves nézőm, olvasóm, támogatóm!
Mindig is vonzottak a kütyük és az autók! Kiskorom óta rajongója vagyok a gépeknek, legyen az autó, robot vagy számítógép. Szoftverfejlesztőként dolgozom Budapesten, de a család és a munka mellett szeretek kütyüket nyomogatni. Szeretném bemutatni az elektromos autózás előnyeit és hátrányait, valamint az új kütyükről is szeretnék videókat készíteni.

Az első iPhone-ból 4 db-ot vettem, mert hittem benne, hogy ez valami forradalmi, valami új, a szoftver és a hardver tökéletes harmóniája. Azóta minden évben megvettem a legújabb iPhone-t és természetesen teszteltem is. Admin kollégával együtt ezt igyekszünk mindig be is mutatni nektek. Legyen szó GreenGo-ról, Apple Pay-ről, HomePodról, az iPhone színeiről a Display-P3 színtérben vagy a legújabb Apple Watch-ról, ami EKG-t mér, igyekszünk elsőként tesztelni őket és a segítségetekkel igényes formában tálalni nektek, illetve válaszolni a kérdéseitekre és a helyi sajátosságokra. Ehhez viszont pénz szükséges. Mivel anyagi forrásaim végesek, kérlek, támogass, ha kicsit is szórakoztatnak a videóim, írásaim.
Ha segítesz, akkor olyan tartalmat is elő tudunk állítani, ami jelenleg nem lehetséges. Például, hogy milyen egy Tesla app, nyilván lehet csak a képernyőfotókat nézegetni, de úgy lenne igazi, hogy egy Tesla Model S, Model X vagy az új Model 3 volánja mögött ül az ember és úgy nyomkodja az appot.

Mindig az volt az alapelvem, hogy akkor formáljak valamiről véleményt, ha már kipróbáltam. Kérlek, segíts ebben.

Támogatói szintek:

1 kóla (1 dollár): Örök hálám + hozzáférés a Patreon-feedhez. 


1 menü (5 dollár): Back stage videók. Egyedi tartalmak.

1 vacsora (10 dollár): Minden videóban külön megemlítem a neved vagy a céged nevét, megköszönve a támogatásodat. 


Előre is köszönöm ha segítesz!
Üdvözlettel, G Szifon