HuaweiBlog

is creating blog, articles, community

Select a membership level

A legkisebb is számít

$1
per month
Ha tetszik a HuaweiBlog, vagy a Huawei Közösség, akkor már egy ilyen apró támogatással is segítheted a munkámat, hogy az fennmaradjon és fejlődjön.

Duplatöltet

$2
per month
Ha tetszik a HuaweiBlog, vagy a Huawei Közösség, akkor már egy  apró támogatás duplájával is segítheted a munkámat, hogy az fennmaradjon és fejlődjön.

HuaweiBlog sztár

$10
per month
Ha olyan király vagy, hogy havi 10 dollárral is támogatnád a HuaweiBlog munkáját, akkor felkerül a neved a támogatói oldalunkra! 

1

patron

$2

per month

About HuaweiBlog

Kovács Ádám vagyok, a  HuaweiBlog.hu és a Huawei közösség készítője. A HuaweiBlog Magyarország legnagyobb, kizárólag a Huawei márkára koncentráló tematikus rajongói oldala.Napi szinten jelennek meg cikkek a Huawei-t érintő hírekről, frissítésekről, akciókról, kiegészítőkről, tippekről és trükkökről.

Az oldalhoz jelenleg három Facebook csoport tartozik, ebből a legnagyobb a Huawei közösség, közel 28 ezer taggal. Ezen kívül Huawei és Honor adás-vétel és Huawei Galéria csoportot is van.

Rendkívül hálás vagyok, ha akár már 1 dollárral támogatod azt, hogy tovább építsem a HuaweiBlogot és a hozzájuk tartozó csoportokban segíteni tudjak a Huawei tulajdonosoknak.
Goals
$1.75 of $100 per month
Ez a cél még olyan távolinak és hihetetlennek tűnik, hogy ennél már simán megéri csinálni egy videót arról, hogy milyen király HuaweiBlog rajongók vannak, sőt, név szerint is megköszönöm neked, hogy támogatsz! 
2 of 5

Recent posts by HuaweiBlog

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits