MagyarHoplita

is creating Strategy Videos
Select a membership level
Rohír
$1
per month
  • AddBlock bűnbocsánat
    Rosszul érzed magad, mert az összes reklámot blokkolod Hoplita videójáról, ezzel 100%-ban megfosztva őt attól a minimális müzlire valótól is? Nem kell többet rosszul érezned magad.. nézd videók százait lelkiismeret furdalás nélkül annak tudatában, hogy te egy Patron vagy, ezért megteheted. Szóval kérlek támogass, és utána nyugodtan blokkolj a csatornán mindent amit akarsz.
Eldarin Noble
$5
per month
  • Abszolút remek ember vagy, ez biztos
  •  AddBlock bűnbocsánat  
Iron Guard
$10
per month
  • Tulajdonképpen megmentetted az életem
  •  AddBlock bűnbocsánat  
Tower Guard
$20
per month
  • Nyertél, te dobtad hozzám a legtöbbet. 
  • AddBlock bűnbocsánat 


0

patrons

About MagyarHoplita

Sziasztok skacok, üdvözlök mindenkit!

Manapság az internetes hirdetések egyre több formája irritáló, vagy invazív. Sokan fordulnak emiatt hirdetés blokkoló szoftverekhez, hogy javítsák a videók és weboldalak megtekintési élményét. Sajnos, ez a tartalom gyártó számára olyan, mintha levágnád az oroszlán sörényét.

Használatba vettem ezért a Patreont, hogy a nézők közvetlenül tudjanak támogatni, és eltekinthessünk a AddBlock használatától, miközben a videóimat nézed. Bármilyen mértékű támogatás többet ér, mint a videókból befolyó összeg, szóval támogass, Blokkold a reklámokat, tégy amit szeretnél.

Mielőtt bezárnád az oldalt, szeretnék egy kis logikai levezetést adni arról, hogy a csatorna támogatása mennyire is fontos.

A logikai levezetése a dolognak:

Tegyük fel, hogy minden hónapban van egy adott bevétele, és költsége. Több ezer, vagy több tízezer forintot költ el dolgokra, amiket szeretne, vagy csak szimplán akar. Például, el szeretne menni vacsorázni, vagy csak megnézni egy DVD filmet, ami szórakoztatja, ezért pénzt költ rá. Használjuk ezt a filmet példaként. Nem otthon, hanem a moziban akarja megnézni ezt a filmet. Mit jelent ez? Nagyjából -2200 forint egy átlagos jegy egy filmhez, ami feltehetően 2 órán keresztül szórakoztatja, jobb esetben 3. Megveszi ezt, majd még vesz mellé Popcornt, és üdítőt, szintén legalább 2000 forint. (És mi van, ha esetleg a párjával, vagy a gyerekeivel megy el?)
Tehát, egyszer egy hónapban elmegy szórakozni, ami nagyjából 4000 forintból jön ki, és 2 óráig tart. Ennek jelentős részét a film készítői kapják meg. Itt jön a képbe a videós(jelen esetben én) aki általában nap mint nap, több órányi és órányi az ön számára érdekesnek talált (feltételezhetően ezért követ) tartalmat tölt fel. Vegyük példának, hogy egy nap csak egy videót tölt fel, átlagosan az év minden napján. (Az én 2016-os statisztikám 400 videót tett ki arra az évre). Ha minden videó csak 10 perces, akkor 365x10=3650/60 -60,80 óra szórakoztatás (HA a videó CSAK 10 perc!)
Természetesen minden tartalom gyártó mást csinál, az én esetemben ebbe nincs bele számítva a több ezer óra, ami a videók "színfalak mögötti" szerkesztését teszi ki.
Megfelel egy jó filmnek?
Feltehetően, de lehet hogy nem. De ez megér egy kis "kézzel fogató" összeget, ami több mint $0?
Elképzelhető.

Remélem, hogy egy nap kialakulhat valamilyen fajta Patron kiváltság, amiben a segítségemre TE leszel, hogy megmondd nekem, mire lennél ilyen szempontból kíváncsi.

Döntsd el magad. Ha vársz az új videókra, vagy gyakran látogatsz vissza a csatornámra, és úgy érzed hogy szeretnél támogatni, kérlek ne habozz vele.
Köszönöm hogy elolvastad ezt, ha úgy döntesz hogy támogatsz, ha nem, akkor is örülök neki, hogy része vagy ennek a közösségnek. Köszönöm!

Ó, abban az esetben, ha a logikai érvelés nem fogott meg, itt egy érzelmi..
Csináld mert bírsz. Én bírlak téged te bírsz engem, ez elég jó ok nem?

Köszönöm!
A legjobbakat, Tomi
Goals
0% complete
A nemes cél a stúdió mikrofon illetve az új alaplap felé(je).
1 of 1

Recent posts by MagyarHoplita