Eddy Verschueren

is creating videos and photos

Select a membership level

Volger

$1.50
per month
Als 'volger' behoor je al tot mijn grote kring van bezoekers die min media getrouw volgen. Je steunt me sinds kort of al vele jaren met reacties en likes, en dat doet me deugd. Soms heb ik een dipje, maar uw steun zet me aan om verder te doen. Om u te bedanken stuur ik u een persoonlijke dankbericht en hou ik u op de hoogte als er een nieuwe vlog/video in de maak is. 

Fan

$6
per month
Hoi, je bent een trouwe fan, en dat maakt mijn dag heel wat zonniger.
Nu laat je me echt voelen dat je mee wil helpen aan de groei van mijn videokanaal en blogpagina. Fans zijn onmisbaar en laten je niet snel in de steek en dat voelt goed. Of je nu 'volger' of 'fan' bent, het maakt niet uit, het is voor jullie allemaal dat ik het doe.
Naast het voordeel dat je als fan een persoonlijk tekst bedankje mag ontvangen, en als eerste op de hoogte wordt gehouden wanneer ik een nieuwe video zal publiceren, zal je ook een blik achter de schermen of zelfs grappige bloopers te zien krijgen. Misschien volgen er later nog wel meer voordelen voor u !

Super Fan

$12
per month
Wow, je bent Super Fan ! Dit is ongelooflijk, ik kan mijn tranen nauwelijks beheersen. Net als een 'volger' en een 'fan' zal ik ook u als 'Super Fan' een persoonlijk dankbericht bezorgen, en dat niet alleen met een tekstbericht maar ook een persoonlijke video die ik speciaal voor u zal maken. Bovendien zal ik mijn Super Fans ook in ieder vlog bedanken (als u dat wil uiteraard). Hou dus uw mailbox zeker in de gaten. Mijn dankbaarheid is zo groot, dat ik nog moet nadenken hoe ik u verder kan bedanken, maar na één of andere droom, komt dit er zeker.

2

patrons

$2

per month

About Eddy Verschueren

Welkom op mijn pagina 'Mechelen op zijn Best'

Het feit dat u tot hier bent gesurft, stelt me al zeer blij. Waarom deze Patreon pagina ? Wel, als je jarenlang een blog en sinds enkele maanden ook video's maakt, dan begin je met de tijd uit te kijken naar iets meer professionele publicaties. Ergens voel ik me daar ook verplicht toe om u als trouwe fan net dat tikkeltje meer te geven.Om dat te kunnen doen heb ik beter foto- en videomateriaal nodig, en daar knelt het schoentje. Daar heb je budget voor nodig, en aangezien het een uit de hand gelopen hobby is, heb ik daar niet de nodige financiële middelen voor.

En juist daarom is Patreon voor mij het geschikte medium om mijn duizenden volgers en abonnees aan te spreken. Als jij wat centjes, en dat zonder enige verplichting, aan mij wil besteden, dan kan ik hiermee investeren in beter foto- en videomateriaal, maar bijvoorbeeld ook een iets duurder hostingpakket nemen, of me abonneren op foto en videobibliotheken, ... ....


De mensen die me reeds kennen weten hoeveel tijd ik besteed aan mijn publicaties en dit een ware passie voor me is. Als ik je heb kunnen overtuigen om mij dat duwtje in de rug te geven, dan zal je dat zeer snel merken, en zal ik je daar ongelooflijk dankbaar voor zijn. Bang zijn om de stap te nemen, dat hoeft zeker niet. het blijft zonder verplichting. doe je het niet, dan even goede vrienden, en mijn video's en artikels kan je gratis blijven lezen, met of zonder steun. Je hoeft dat ook niet eeuwenlang te doen. Je kan ten allen tijde uit dit project stappen.

Hopelijk ben je overtuigd, en kan ik je binnenkort nog veel meer aanbieden ! 
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
1
Writing
2
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
1
Writing
2
Videos

Recent posts by Eddy Verschueren

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits