NightState.dk

is creating A Gaming Community

Select a membership level

Patreon Tier 1

reward item
reward item
$6.50
per month
Denne Patreon giver adgang til at du kan lave Privat rooms på vores discord server. Udover det så deltager du med 1 lod i en giveaway som afholdes hver den 1 i måneden Giveawayen afhænger af hvor mange der er patreons. Giveawyen kan være alt fra NightState Merh til steam giftcards. Hvad der blive givet væk ville blive infomeret til patreons Enten her på patreon eller i den dedikeret patreon kanal typisk en uge inden selve giveawyen afholdes. Du deltager uanset om du møder op eller ej til disse giveaways!

NightState Takker dig for din støtte!
Includes Discord benefits

Patreon Tier 2

reward item
reward item
$13
per month
Denne Patreon giver adgang til at du kan lave Privat rooms på vores discord server. Udover det så deltager du med 2 lod i en giveaway som afholdes hver den 1 i måneden Giveawayen afhænger af hvor mange der er patreons. Giveawyen kan være alt fra NightState Merh til steam giftcards. Hvad der blive givet væk ville blive infomeret til patreons Enten her på patreon eller i den dedikeret patreon kanal typisk en uge inden selve giveawyen afholdes. Du deltager uanset om du møder op eller ej til disse giveaways!

NightState Takker dig for din støtte!
Includes Discord benefits

Patreon Tier 3

reward item
reward item
$19.50
per month
Denne Patreon giver adgang til at du kan lave Privat rooms på vores discord server. Udover det så deltager du med 3 lod i en giveaway som afholdes hver den 1 i måneden Giveawayen afhænger af hvor mange der er patreons. Giveawyen kan være alt fra NightState Merh til steam giftcards. Hvad der blive givet væk ville blive infomeret til patreons Enten her på patreon eller i den dedikeret patreon kanal typisk en uge inden selve giveawyen afholdes. Du deltager uanset om du møder op eller ej til disse giveaways!

NightState Takker dig for din støtte!
Includes Discord benefits

0

patrons

About NightState.dk

Denne patreon er lavet som støtte til alle udgifter af NightState.dk. Denne patreon bruges også til at deltage i vores måndelige giveaways, hvad der præcis er i vores giveaways er meget afhængigt af hvor mange der er patreon og med hvilket beløb. Vi bestæber os efter at bruge ca 80% af patreon penge på at give det tilbage til jer og 20% til at dække vores udgifter. 

Become a patron to

Be part of the community
Connect via private message

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits