Péter Mészáros

is creating book reviews and educational videos

Select a membership level

Klub tagság

$2
per month
(+ÁFA) Egy kávé ára, ezért havonta legalább egy könyv ismeretanyagát kapod meg mp3 formában is. Turbózd fel a fejlődésed! Nem csak száraz pénzügyekről lesz szó. 

Még nagyobb fejlődés

$5
per month
(+ÁFA) Ha úgy érzed a segítségem többet jelentett neked, válaszd ezt. Nagyobb segítség, még több köszönet! Hozzáférsz a második könyvemhez és más emelt szintű tartalmakhoz, videókhoz, interjúkhoz is, amikkel a tudásod gyorsabban növekszik. + az előző szint 

Rálátás a világra

$7
per month
(+ÁFA) Itt olyan tartalmakat kapsz, amit rengeteg munka összehozni, például konferenciák lényegi összefoglalója. + az előző szintek

416

patrons

$1,950

per month

About Péter Mészáros

Szia!

Hatalmas változást hozott az életembe, hogy elkezdtem a pénzügyekről és befektetésekről tanulni. Azóta teljesen megváltozott a látásmódom. Azzal a céllal hoztam létre a Pénzügyi Fitneszt, hogy ezt és tapasztalataimat eljuttassam legalább egymillió emberhez!

A Patreon egy remek megoldás arra, hogy közelebb vigyen a célhoz. Ezen a felületen neked is tudok segíteni és te is segíthetsz nekem. A munkám értékes, talán neked is segítettek már a videóim, e-könyveim, tanácsaim. Nagyon sok pozitív visszajelzést kapok, videóimat hivatalos felkészítőanyagként is használják, emberek élete javul általuk. Tudnod kell, hogy ez számomra sokba kerül. Egyrészt kamerát, számítógépet, kütyüket, világítást, repülőjegyet kell vennem, másrészt ebben az időben más munkát is végezhetnék és azzal pénzt kereshetnék (egy videó legalább 8-10 órába kerül). Harmadrészt pedig, és szerintem ez hatalmas érték számodra, függetlenül csinálom, nem fogadok el jutalékot mástól, nem látsz szponzorált tartalmat, tényleg pártatlanul mondom el a véleményem sok más tanácsadóval szemben, akik a jutalékban motiváltak.

Ugyanakkor pénzügyileg felelőtlen magatartás lenne, ha tényleg értéket állítok elő és nem kérek érte pénzt, vagy legalább támogatást, igaz? Akkor hogyan papolhatnék neked arról, hogy legyél értékesebb munkaerő és kérd is el ennek az árát? Fontosnak tartom, hogy legalább egy jelzés értékű összeggel támogasson, akinek segítek.

Rengeteg ötletem és tervem van amikkel tovább szeretnék segíteni, javítani a tartalmon és a minőségen, ezért arra kérlek, ha szerinted értékes a munkám, támogass! Bár nem az anyagi motiváció hozta létre a Pénzügyi Fitneszt, de anyagi támogatás nélkül megrekedhet egy adott szinten. Együtt esélyt adhatnánk neki, hogy kiváló csatorna és ne egy átlagos csatorna legyen. Ha jobb képminőséget szeretnél látni, sokkal drágább kamerát és laptopot kell venni. Ha több helyszíni videót, színesebb-mozgalmasabb anyagot látnál, akkor ahhoz utaznom kell. Ma már ehhez a szinthez sok pénz is szükséges, sok helyzetben egy operatőr is kell, a minőségi tartalomgyártás nincs ingyen. A pénzed visszaforgatom a jobb tartalom érdekében.

Az a célom, hogy neked jobb legyen a munkám által. Hogy észrevedd a buktatókat, hogy ne hagyd magad átverni, hogy legyen terved, hogy munkába tudd állítani a pénzed. Hogy megtanítsalak halászni ahelyett, hogy halat adnék. Ha erre legalább egy kávé árát rá tudod szánni havonta, mindjárt hozzájutsz a Klub előnyeihez, például szuper könyvekben rejlő hasznos tudáshoz magyarul. Szeretném, ha egyre több időm váltaná ki a támogatás, így még többet adhatnék.

Segíts, hogy én is segíthessek! Hiszem, hogy együtt többet tudunk elérni!

Támogatói szintek:

Klubtagság (2 dollár +ÁFA): Egy kávé ára, ezért havonta legalább egy könyv ismeretanyagát kapod meg mp3 formában is. Turbózd fel a fejlődésed! Nem csupán száraz pénzügyekről lesz szó.

Ötös (5 dollár +ÁFA): Ha úgy érzed a segítségem többet jelentett neked, válaszd ezt. Nagyobb segítség, még több köszönet! Itt hozzáférsz a második könyvemhez melynek címe A falevél és más videókhoz, tartalmakhoz is + az előző szint.

Személyes segítség (50 dollár +ÁFA): Ha ezt választod, beszélhetünk személyesen és segítek neked valamilyen pénzügyi problémában, elmondom a véleményem, például ránézhetek a portfóliódra, támogatlak, tanítalak, kialakítunk egy személyes stratégiát, függetlenül és termékértékesítés nélkül. Ennek ára óránként 50 dollár, ami után vissza tudod állítani a támogatási szintet vagy meg is szüntetheted. + az előző szintek.

Ha fixálódik egy távolabbi terv, még jelentkezem újabb támogatói szintekkel.

Meggyőztelek és szeretnél támogatni?

Szerintem nem kérdés, hogy megéri-e a támogatásodért cserébe ekkora értéket kapni. Továbbá bármikor is csatlakozol, az adott támogatást levonja tőled a Patreon és a következő fizetés a következő hónap elején történik. Utána minden hónap elején támogatsz, amíg szeretnél. Ha pedig a 2 dollár +ÁFA szintről felkapcsolsz például az 5 dollár +ÁFA szintre, akkor csak a különbözetet kell fizetned, hiszen már támogattál 2 dollárral. Nagyon egyszerű elindítani ezt. Jobboldalt, a szintek felsorolásánál ki tudod választani a számodra szimpatikus összeget, rákattintasz és követed a leírt lépéseket. Ezt később le is mondhatod, nem jár kötelezettséggel. De azon leszek, hogy megérje számodra a dolog. Szeretnél más úton segíteni? Inkább átutalással támogatnál? Írj egy email-t a [email protected] címre.

Előre is köszönöm a segítséged!
Péter
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 91 exclusive posts
402
Images
5
Writings
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 91 exclusive posts
402
Images
5
Writings
1
Video

Recent posts by Péter Mészáros

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits