Radio Rechtsstaat

is creating a podcast on the rule of law/ een podcast over de rechtsstaat

1

patron

$1

per month

About Radio Rechtsstaat

De podcast Radio Rechtsstaat gaat over....de rechtsstaat.

Nienke Venema en Jelle Klaas proberen aan de hand van gesprekken met deskundigen meer duidelijkheid te krijgen over wat de rechtsstaat is, wat er wellicht nog aan schort en vooral: waarom de rechtsstaat ook jou aangaat. De afleveringen in het eerste seizoen bestrijken de rechtsstaat zelf, inburgering, media en strafrecht, de vrijheid van meningsuiting, digitale rechten en vrouwenquota.
We hopen onze luisteraars verdieping te geven op deze onderwerpen, maar vooral ook een inspiratie te bieden om nog meer te weten te komen over de rechtstaat en er hopelijk ook (nog meer) voor op te komen.

Radio Rechtsstaat wordt gemaakt door Nienke Venema (directeur Stichting Democratie en Media), Jelle Klaas (mensenrechtenadvocaat en litigation director NJCM) en Andreas Willemse (expert in apps en digitale marketing). Radio Rechtsstaat is geen project van Stichting Democratie en Media noch het NJCM. Nienke, Jelle en Andreas maken de podcast onbetaald op eigen naam en in hun vrije tijd.

Het opnemen van podcasts kost wel geld. Door ons te steunen vinden we je geweldig en stel je ons in staat een tweede seizoen op te gaan nemen. Het geld dat we ophalen via Patreon gebruiken we puur voor alle onkosten die we maken. Dankjewel voor je gift!How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits