RadioVäsen

is creating a fantastic podcast!

Select a membership level

Det lilla spöket

reward item
reward item
$1
per month


Rödluvans vålnad

reward item
reward item
$3
per month
Ljusbärare

Limited (20 of 20 remaining)
reward item
reward item
$5
per month


1

patron

$1

per month

About RadioVäsen

OBS OBS OBS!

För närvarande kommer inget NYTT material att komma på Patreonsidan pga. personliga omständigheter. Vill du stötta ändå är du välkommen, men jag ger inga löften!

Enbart avsnitt 1-6 finns upplagt, men alla dess innehåller extramaterial!

OBS OBS OBS!


-----------------------------------

Gillar du en blandning av folktro, skräck och mystik? Då har du kommit till helt rätt ställe - för här kan du få mer av det!


Jag älskar att göra min podd. Det är passion och engagemang som är motorn i det hela, men faktum är att det tar många timmar att göra varje avsnitt även om jag har fantastiska författare vid min sida. Att spela in, mixa och klippa, marknadsföra, besvara mail är några av de saker jag göra nästan varje dag. Men jag gör detta för att jag tycker det är kul!

Vad kan då Patreon göra? Jo, via Patreons plattform kan du på ett frivilligt basis stötta mig ekonomiskt. Det du bidrar med hjälper mig att bekosta hårdvara och mjukvara för att skapa en podd av riktigt bra kvalité samt att betala den avgift jag har för podcasthotell varje månad (Podcasthotellet är platsen där jag tankar upp och lagrar alla avsnitt för att ni ska, helt gratis, ska kunna ta del av dem i Er podcastspelare). Detta är inte ett sätt att tjäna pengar, utan allt som kommer in är kommer gå in i Radioväsen för att göra Er upplevelse bättre!

Som tack för Ert stöd kommer ni att få ta del av premiumavsnitt, quiz, behinde-the-scene m.m.
Du har också möjlighet att bli omnämnd i varje avsnitt av podden om du bidrar lite mer - det finns nämligen olika nivåer. Det är inga jättesummor vi pratar om per person, och blir vi en grupp av människor som bidrar så kommer podden snart att kunna erbjuda en högre kvalité samt att patreonsidan kan fyllas på allt mer. 

Jag vill att ni noterar att jag inte har några planer på att lägga hela Radioväsen bakom en betalvägg - bara visa unika delar. De vanliga avsnitten kommer att komma ut precis som vanligt, oavsett om man bidrar eller inte.

Hälsningar
Erik
Radioväsen Podcast
Goals
$0.80 of $100 per month
Ny utrustning! Nu jäklar ska ljudet bli ÄNNU bättre! Vem är med mig?
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 15 exclusive posts
14
Audio releases
1
Image
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 15 exclusive posts
14
Audio releases
1
Image

Recent posts by RadioVäsen

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits