Respiro

is creating webinars promoting mental health

Select a membership level

Mulțumim din suflet!

reward item
$1.50
per month
Datorită suportului tău, proiectul Respiro prinde puteri. Contribuția de $1 / lună te face automat patronul comunității noastre. Datorită acestui gest reușești să susții nu doar o comunitate de psihologi, dar și persoanele vulnerabile care au nevoie de suport emoțional.
  • Îți mulțumim pentru suport. Oricând poți apela la echipa noastră pentru a primi un sfat.

Îți suntem recunoscători!

reward item
$6
per month
Dacă ai hotărât să ne susții, înseamnă că ai dat o mână de ajutor celor care au nevoie de suport emoțional. Să știi că ai un suflet deosebit, iar persoane ca tine, care gândesc altfel - întotdeauna primesc mai mult de la soartă.
  • Să știi că ai tot dreptul să participi gratuit la un webinar organizat de comunitate. Webinarul îl alegi tu.

Apreciem generozitatea ta!

reward item
$12
per month
Apreciem generozitatea ta! Susținând comunitatea Respiro, oferi o șansă persoanelor care se simt prizonieri ai propriilor gânduri.
  • Continuă să faci lucruri frumoase, căci faptele bune se răsplătesc înzecit, iar noi o să avem grijă să-ți trimitem pe mail toate webinarele înregistrare.

3

patrons

$15

per month

About

 Salutare, oameni frumoși la chip și suflet! Am hotărât să intrăm în comunitatea Patreon pentru că nu reușim să ne continuăm activitatea fără ajutorul vostru. În luna martie 2020, când au fost depistate primele cazuri de Covid-19 și în societate se instalase o stare de neliniște și panică, comunitatea Respiro a luat decizia de a oferi suport psiho-emoțional gratuit persoanelor care nu mai au putere să lupte cu provocările cauzate de pandemie. Timp de câteva luni, specialiștii comunității au oferit zilnic asistență psihologică și au ajutat persoanele să dezvolte strategii constructive pentru a face față acestei perioade de insecuritate.
Am luat această decizie fiindcă am conștientizat că ajutorul nostru este mai mult decât necesar. Acum și noi avem nevoie de ajutor. Cerem susținerea voastră pentru că vrem să ne continuăm misiunea de a crea o națiune psiho-emoțional sănătoasă. Datorită contribuțiilor voastre am putea finanța ședințele de consiliere nu doar pentru păturile social vulnerabile, ci și pentru persoanele cu rol de sprijin(medici, profesori, pompieri, ofițeri de poliție, lucrători comunitari), precum și să promovăm importanța sănătății mintale.
Nevoia oamenilor de a beneficia de susținere emoțională este din ce în ce mai mare și nu e de mirare că asistăm la o creștere fără precedent a numărului de persoane care necesită ajutor specializat. La ora actuală crește numărul cererilor din partea conaționalilor noștri care se află peste hotarele R. Moldova. Ne bucură faptul că reușim să le oferim suportul de care au cel mai mult nevoie acum, într-o situație incertă, departe de casă, de copii, de oameni dragi, fără venituri stabile. Ședințele de consilierile au loc online, iar în cazul solicitărilor - sunt organizate și la cabinet. Lista psihologilor poate fi găsită pe platfoma www.respiro.md
Starea sănătății mintale a societății noastre amenință existența noastră ca națiune. Hai să susținem sănătatea emoțională și să ne salvăm națiunea! Cu doar un singur dolar poți contribui la susținerea comunității noastre. Astfel, ne poți ajuta să avem acces la toate instrumentele necesare de a dezvolta o națiune emoțional sănătoasă.
Împreună devenim o forță!
Susține sănătatea emoțională!

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Image
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Image

Recent posts by Respiro

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits