Share Dots project

is creating διαδικτυακές συναντήσεις, γράφει βιβλία, κάνει ομιλίες, βίντεο

Select a membership level

Στο στρατηγείο...

reward item
reward item
$4
per month
Σ' αυτό το 1ο επίπεδο συνδρομής (από τα 4 ΣΥΝΟΛΙΚΑ), η συμβολή σας είναι για μένα ήδη ένα πολύτιμο δείγμα συνοδοιπορίας.
Έχετε ένα μεγάλο ευχαριστώ που κρατάτε στο στρατηγείο τη φωτιά αναμμένη και πρόσβαση σε ό,τι αναρτήσεις κάνω εδώ, οι οποίες είναι ανοιχτές σε όλους.
  • Ευρύτερη υποστήριξη

Στις συναντήσεις Share*Dots project

reward item
reward item
$11.50
per month
Στο 2ο επίπεδο συνδρομής (από τα 4 ΣΥΝΟΛΚΑ) η συνοδοιπορία έχει να κάνει με τη συμμετοχή σας στις ανά μήνα αυτόνομες, 2ωρες διαδικτυακές και διαδραστικές συναντήσεις Share*Dots project. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση νσ συμμετέχετε σε όλες. Είμαι ευγνώμων που πάμε μαζί πέρα από το στρατηγείο και μοιραζόμαστε κοινά νοήματα για το τι σημαίνει "συνδέομαι" και "μοιράζομαι" στους χαοτικούς καιρούς μας. (Δείτε τη βασική περιγραφή των συναντήσεων στο κείμενο της σελίδας).
  • Ευρύτερη υποστήριξη
  • Συμμετοχή στις διαδικτυακές συναντήσεις Share*Dots project

"Στις Σκιές του έρωτα"

reward item
reward item
$19.50
per month
Σ' αυτό το 3ο επίπεδο συνδρομής (είναι 4 στο ΣΥΝΟΛΟ): [α] Καλύπτεται η συμμετοχή στις συναντήσεις Share*Dots project για όσο διατηρείτε τη συνδρομή [β] Σας στέλνω τα χειρόγραφα του 4ου βιβλίου μου, σχολιάζετε, συζητάτε μαζί μου γνώμες και παρατηρήσεις οποιουδήποτε τύπου (που με βοηθούν πολύ στη διαμόρφωση του κειμένου) και σας συμπεριλαμβάνω στις ευχαριστίες καθώς και στους "προ της έκδοσης αναγνώστες" - ή απλώς διαβάζετε τα χειρόγραφα [γ] Με την έκδοση του βιβλίου, θα έχετε ένα αντίτυπο, εφόσον διατηρήστε τη  συνδρομή τουλάχιστον για ένα εξάμηνο.
  • Ευρύτερη υποστήριξη
  • Συμμετοχή στις διαδικτυακές συναντήσεις Share*Dots project
  • Σχολιασμός χειρογράφων του βιβλίου μου για τον Έρωτα και αναφορά στους "προ της έκδοσης αναγνώστες"

1

patron

About Share Dots project

Πρώτα-πρώτα σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας σ' αυτά που κάνω και σας καλωσορίζω στη σελίδα μου αυτή.

Πριν πω οτιδήποτε για τη σελίδα αυτή και τον σκοπό της: Λέγομαι Πέτρος Θεοδώρου, είμαι ψυχοθεραπευτής 
και παράλληλα έχω διάφορες δραστηριότητες που αναφέρονται με πολλούς τρόπους στο ευρύτερο κοινωνικό πεδίο (ομιλίες σε διάφορα πλαίσια, συντονισμός ομάδων, εθελοντισμός, συγγραφή βιβλίων, βίντεο για διάφορα θέματα).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα αυτά:
**Μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου ιστοσελίδα
**Επικοινωνήστε μαζί μου και σε αυτό το email (εκτός από που έχω εδώ, στο Patreon).
**Δείτε τη σελίδα μου στο fb καθώς και το κανάλι μου στο you tube.
**ΕΙΔΙΚΑ για το Share*Dots project: ΟΛΑ τα βίντεο και τα κείμενα με τα θέματα των μέχρι σήμερα συναντήσεων

Ο στόχος της παρουσίας μου εδώ είναι να αναπτύξω περαιτέρω όλες αυτές τις δράσεις.
**(α) Ειδικότερα, όσον αφορά στα βιβλία μου (δύο εκ των οποίων είναι ήδη μεταφρασμένα στα Αγγλικά). 
Θέλω πολύ να μεταφραστεί επίσης η τριλογία μου για τις σχέσεις έρωτα, αγάπης, σεξουαλικού πόθου, με τον γενικότερο κοινό τίτλο "...στους αιρετικούς της αγάπης: τα μάτια που με κοίταξαν.
Ο 1ος αυτόνομος τόμος, για τον έρωτα ("Στις Σκιές των ερώτων μας") έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μπορεί ήδη να αρχίσει η μετάφρασή του). Το κόστος της μετάφρασης είναι πολύ μεγάλο.
**(β) Αντίστοιχα, η περαιτέρω ανάπτυξη των υπόλοιπων δράσεών μου χρειάζεται πλέον σαφώς γραμματειακή υποστήριξη. Ευελπιστώ ότι η συγκεκριμένη σελίδα θα υποστηρίξει όλα αυτά.
 

Tι είναι το SHARE*DOTS project

Ο ευρύτερος τίτλος αυτής της σελίδας είναι και ο τίτλος μιας ιδιότυπης ιδέας μου.Συγκεκριμένα:
**❓Πρόκειται για έναν κύκλο ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ 2ωρων διαδικτυακών και διαδραστικών συναντήσεων (μία ανά μήνα, περίπου), στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ. 

**🕵️ Οι συναντήσεις αυτές συντονίζονται από εμένα. Δεν έχουν να κάνουν με μία συνηθισμένη ομιλία που στο τέλος διαθέτει λίγο χρόνο για ερωτήσεις. Αντιθέτως, το θέμα ΕΞΑΡΧΗΣ εξυφαίνεται στον καμβά που συνθέτουν οι συμμετέχοντες με τα σχόλια, τις καταθέσεις και τις ερωτήσεις τους.

**🎯 Η φύση των συναντήσεων δεν είναι ψυχοθεραπευτική (αν και λειτουργούν θετικότατα λόγω της ιδιαίτερης ατμόσφαιράς τους). Ο ΣΤΟΧΟΣ τους είναι να μοιράζονται ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ οι συμμετέχοντες ιδέες, συναισθήματα, ερωτήσεις, εντυπώσεις, αισθήματα, σκέψεις και ό,τι άλλο επιθυμούν, ως προς ένα ΟΡΙΣΜΕΝΟ κάθε φορά θέμα

**🎥Το θέμα κάθε συνάντησης θα έχει ΗΔΗ παρουσιαστεί σε ένα σύντομο βίντεο ή σε ένα εισαγωγικό κείμενο λίγες μέρες προηγουμένως και κοινοποιείται με email (newsletter) καθώς και στο fb. 
Όσοι συμμετέχουν:
(α) έχουν άτυπα δεσμευτεί να έχουν ΗΔΗ διαβάσει το κείμενο ή παρακολουθήσει το βίντεο
(β) έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο email αυτής της σελίδας ως 2 ημέρες πριν την ημερομηνία της κάθε συνάντησης 
(γ) έχουν καταβάλλει εκ των προτέρων το συμβολικό κόστος της συμμετοχής, όπως περιγράφεται στην πρώτη βαθμίδα στήριξης, σ' αυτήν τη σελίδα
(δ) θα λάβουν το βίντεο της συνάντησης

ΟΛΑ τα βίντεο και τα κείμενα με τα θέματα των μέχρι σήμερα συναντήσεων Share*Dots project
Oι λεπτομέρειες για το πώς χτίστηκε ο πυρήνας του Share*Dots project, εδώ.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διακόψετε τη σνδρομή σας για το Share*Dots project στο Patreon (σταματώντας την οποιαδήποτε πληρωμή) ή να αλλάξετε το επίπεδό της συνδρομής

Goals
0% complete
Θα γίνει η μετάφραση του 4ου βιβλίου μου (για τις σχέσεις έρωτα, αγάπης και σεξουαλικού πόθου). Ταυτόχρονα, θα  έχω γραμματειακή υποστήριξη σε όσα κάνω και απευθύνω στο ευρύτερο πεδίο, ώστε να τα αναπτύξω περαιτέρω - δεδομένου ότι προς το παρόν η οργάνωση των κάθε λογής κοινοποιήσεων καταβροχθίζει τον περισσότερο χρόνο μου
1 of 1

Recent posts by Share Dots project

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits