Subirat

is creating Feliratokat Filmekhez és Sorozatokhoz

Select a membership level

Patrónus

$1
per month

Itt lehetőséged adódik megismerni kik is vannak a Subirat mögött, milyen fejlesztések zajlanak a háttérben. Az oldal fordítói által fordított sorozatokról, azokat övező minden egyes új információról első kézből értesülhetsz, jövőbeni eseményeinknél dolgozhatsz velünk. Ezek mellé még egy támogatói rangot is kapsz Discord felületünkön, valamint havonta 3D-s design képekkel is megajándékozunk, amit akár poszterként is használhatsz (ezeket a designokat az oldal egyik tulajdonosa készíti). Mindemellett reklámmentességet biztosítunk a patrónusainknak az oldalon. Patrónusként az oldal jövőjét is még biztosabb lábakra helyezed!

1

patron

$1

per month

About Subirat

Subirat.net platformot már sokan ismerhetitek, de akik még nem, azoknak elmondanánk, hogy a célunk az, hogy megkönnyítsük és felgyorsítsuk a sorozatok és filmfeliratok beszerzését, az eddigi világképet újragondolni, amivel mind a fordítóknak, mind pedig a letöltőknek egyszerűsítenénk meg az életét az oldal már jellegzetességévé vált gyorsaságával, egyszerűségével, megjelenésével, kiszámíthatóságával.

Felirattárunk nagy hangsúlyt fektet a közösségre is, így szeretnénk Magyarországon az első közösségi felirattárat megalapítani. Ehhez a Te segítségedre is szükségünk van!  Az elmúlt évek során sokat változott az oldal és vele mi is, fiatal egytemistákként sok tapasztalatot szereztünk. Még saját filmes estet is szerveztünk fordító találkozóval karöltve. Maga a Subirat project egy iskolai tanulmányomnak a gyakorlati része lett, melynek középpontjában a közösségalkotás állt! Szeretnénk ezt a jó közösséget magunkhoz még közelebb húzni, melyre a Patreon a legmegfelelőbb megoldás.

Ha szeretnéd megismerni az arcokat melyek a Subirat mögött állnak, tudni szeretnél arról, hogy milyen fejlesztések zajlanak a háttérben, akkor támogass minket!
Az oldal fordítói által fordított sorozatokról, azokat övező minden egyes új információról első kézből értesülhetsz, jövőbeni eseményeinknél dolgozhatsz velünk. Ezek mellé még egy támogatói rangot is kapsz Discord felületünkön, valamint havonta 3D-s design képekkel is megajándékozunk, amit akár poszterként is használhatsz (ezeket a designokat az oldal egyik tulajdonosa készíti). Mindemellett reklámmentességet biztosítunk a patrónusainknak az oldalon. Patrónusként az oldal jövőjét is még biztosabb lábakra helyezed!

Goals
1 of 10 patrons
Az első 10 Patrónus! YAAAY 
Kinek van kedve egy közös kávézáshoz?
1 of 2

Become a patron to

1
Unlock 1 exclusive post
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Subirat

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits