TechMania

TechMania

Creating Technology podcast

0

patrons

$0

per month

About TechMania

Drága hallgatónk, követőnk!

2019 február 26-án elindítottunk valamit kishazánkban, amivel hétről hétre igyekeztünk és igyekszünk #tech témákban elkalauzolni téged. Ez a #TechMánia podcast.

Eddig több mint 23 alkalommal elhoztuk neked a kütyüvilág érdekességeit, újdonságait.
Tippeket és trükköket közöltünk a tudomány és technológia világából, bevezettünk a Most Generáció rejtelmeibe, és számos érdekes Most.Fórumról közvetítettünk, és tértünk haza izgalmas interjúkkal, beszámolókkal.

A jövőben szeretnénk még tovább fejlődni, még több tesztet és bemutatót készíteni a legújabb kütyükről. Ehhez viszont rengeteg időre és pénzre van szükségünk. Az időt rá tudjuk szánni, de az anyagi forrásaink sajnos végesek.

Kérlek támogass bennünket akár egy kávé árával, ha kicsit is tetszik az, amit csinálunk.

Van egy csomó tervünk, nagyon ütős videókra és egyéb tesztekre. Ehhez viszont utazni kell, a videóhoz szükséges eszközöket pedig be kell szereznünk. A támogatásotokkal nagyon sokat tudnánk fejlődni, új tech anyagokat tudnánk készíteni, bejárnánk minden lehetséges technológiai kiállítást.

Ha a működésünket, másfajta módon támogatnád, akár egy jó szóval, vagy tárgyfelajánlással, akkor kérlek privát üzenetben vedd fel velünk a kapcsolatot. 

Előre is köszönjük!
Csáki Attila és Rácz József
TechMánia podcast

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits