Tryk Start

is creating Podcast

Select a membership level

God Karl

reward item
reward item
$4.50
per month
Du støtter Tryk Start podcasten ved at hjælpe med faste udgifter. Du er hermed en ethundrede procent god karl. Tak for filan, det er stort.
 • Skvæt til Kassen
 • - Du får løbende opdateringer på produktionen bag showet
 • - Mulighed for at stemme på spillene vi spiller
 • - Få nye episoder 1 dag tidligt

Colonel Millers datter (bedste skytte)

reward item
reward item
$13
per month
- Metro 2033

Anna Miller, iøvrigt.

Det er nemt at blive kåd og overmodig med dig i ryggen. Dejlig, støttende, bedste finskytte i hele post-apokalypsen? Hvad er der at ikke holde af?! Vi er bare bedre når vi holder sammen.

Du skal vide, at hver gang vi taler om kaffen, så er det dig der har støttet den 
 • Skvæt til Kassen
 • - Du får løbende opdateringer på produktionen bag showet
 • - Mulighed for at stemme på spillene vi spiller
 • - Få nye episoder 1 dag tidligt
 • - Vi læser dit navn højt i showet (hvis du vil have det)

Kædesav

reward item
reward item
$22
per month
- Doom (2016)

Når det hele brænder omkring os og udfordringerne kommer rigtig tæt på, så er der ikke noget bedre end at have dig ved hånden.

Vi kunne ikke gøre det halvt så godt uden dig, BMF-tak!!!
 • Skvæt til Kassen
 • - Du får løbende opdateringer på produktionen bag showet
 • - Mulighed for at stemme på spillene vi spiller
 • - Få nye episoder 1 dag tidligt
 • - Vi læser dit navn højt i showet (hvis du vil have det)
 • - Eksklusiv månedtlig stream. Spillet finder vi ud af i fællesskab

7

patrons

$49

per month

About Tryk Start

Nu hvor Podcasten nærmer sig sin etårs fødselsdag er det anledning til at tænke lidt over hvordan det hele har været og hvordan vi ser podcastens fremtid. 

I tiden lige efter vi startede Tryk Start var vi ivrige efter at få lavet en masse afsnit, til tider blev det så ivrigt at vi følte at hvis vi på længere sigt ikke skulle gå på kompromis med vores forberedelser, som jo åbenlyst er ret afhængige af hvilket spil vi tager op, så måtte vi ændre udgivelsesplanen fra at udkomme med et afsnit hver uge til et afsnit hver anden uge.

Men lad os lige være super tydelige: Vi ville ELSKE at lave Tryk Start på fuldtid! 

Der er bare nogle realiteter:

Tid:
Det tager tid at spille spillene og tage de noter vi gerne vil til Tryk Start, der skal jo først og fremmest være tid til job og privatliv ved siden af den tid. 


Udgifter:
Spil koster penge og det er til 2 værter og måske endda en gæst. Udstyret vi bruger til optagelse er købt til podcasten og programmet vi bruger til klipning og efterbehandling koster hver måned. Det samme gør tjenesten vi bruger til at lagre og distribuere podcasten online og til apps. Det samme gør PS Plus og Now. Det samme gør aftalen med KODA om brug af musik til podcasten. 


Begrænsede spilmuligheder:
Udover den ene gang vi med nød og næppe fik spillet Super Mario Odyssey er podcasten af tilfældige grunde i øjeblikket låst fast på at spille hvad værterne nu lige har adgang til via PS Plus og Now. På et eller andet tidspunkt bliver feltet af titler på PS Now opbrugt af podcasten og så... ja, så ved vi ikke helt hvad vi gør? Det kunne iøvrigt være spændende at dække nogle af alle de andre spændende konsol og PC spil derude.


Vores ønsker igennem denne Patreon:

Det ville være dejligt at få økonomien til at løbe rundt først og fremmest, befri værterne fra den byrde uden at skulle implementere reklamer, sponsorater eller lave podcasten fundamentalt om så det ikke kræver så meget.

Det ville være skønt at få bedre lyddæmpning, bedre mikrofoner, nyere og mere stabilt udstyr til at lave et bedre og mere professionelt produkt i sidste ende.

Det ville være fantastisk at kunne udvide Tryk Start og bygge på det vi har startet!

At få muligheden for at spille på PC eller en af de øvrige konsoller.
At udvide livestream-delen af Tryk Start og forbedre den med video og ordentlig opsætning. 
Få lavet ny musik og udvide vores rettigheder så vi kan anvende det i videoer.
At flytte i mere faste studie rammer.

At lave et Tryk Start show - med billede på!!
... hvis nogen gider det, idk? Thomas er uddannet videotekniker, det er ikke umuligt. Ville bare skulle være noget fint udstyr og et studie der lige skulle arrangeres. Kundskaberne har vi in house is all we're saying. 

Ok Ok, den sidste dér ligger ude i fremtiden for nu... Ja, det gør de faktisk allesammen, men pointen er dette: 

Vi vil Tryk Start!
Og hvis vi kunne, ville vi "trykke start" endnu... hårdere!

Og med din hjælp kan vi måske gøre det!
Og måske endda uden at blive vildt irriterende og tvinge dig til at abonnere et bestemt sted for at høre os eller begynde at læse sponsorater op eller sætte reklamepauser ind i afsnittene eller dele afsnittene op i små 15 minutters bider... øhm, hvad kan vi ellers komme på... hmmm... Råbe højt, lige pludseligt og uden grund lige ind i mikrofonen, som en slags incitament, terror metode og så først fjerne de dele af afsnittene senere, når podcasten engang løber rundt økonomisk. 
Tving os ikke til at gøre noget ingen af os ville nyde.

Nej men seriøst, vi elsker faktisk at lave den her podcast og vi fortsætter uanset hvad der sker. Ihvertfald så længe vi kan og vil. Og hvis vi kunne ville vi ikke lave andet.

Vi elsker spil, at snakke sammen og når du lytter med og måske endda deltager i tankerne eller diskussionen derhjemme. Om Podcasten:
Podcasten hvor to venner mødes til en samtale om ét spil.

Spillene vi tager op kan være udødelige klassikere eller glemte juveler… og nogle gange glemt af en masse gode grunde. Vi tænker, føler, græder, og griner både af spillene og hinanden, og prøver altid at give dig den ærlige umiddelbare oplevelse vi fik foran skærmen, i en såvidt mulig struktureret form.

I Tryk Start spiller vi hver for sig i løbet af ugen og mødes efterfølgende foran mikrofonen med noter i den ene hånd og kaffe i den anden til gode, lange og så vidt muligt fyldestgørende snakke om et spil af gangen.

I Spilaften mødes vi, spiller sammen på dagen og sætter os ned foran mikrofonen direkte bagefter, og lader den mere ustrukturerede, kaotiske, fredagsstemning fylde episoden.

Uanset om det er med noter eller frit fra opleveren, så bliver alle spil taget en bit af gangen.

Velkommen til Tryk Start!

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 12 exclusive posts
10
Links
1
Poll
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 12 exclusive posts
10
Links
1
Poll
1
Writing

Recent posts by Tryk Start

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits