Adventure Virgin

is creating Verhalen om bij weg te dromen. Video, podcast en blog.

Select a membership level

Droom waarmaker

reward item
reward item
$4
per month
Bedankt dat je me wil steunen!

Krijg toegang tot:
  • Exclusief materiaal: in podcast, video, en foto’s
  • Darlings: niet eerder gepubliceerde stukken
  • Ontvang vast stukken uit mijn boek

4

patrons

$11

per month

About Adventure Virgin

Hi lieve Patron,

Alles opgeven en opnieuw beginnen. Met een tas onder je arm de wijde wereld intrekken. Niet meer gebonden zijn aan een plek. Of werk. Maar je dromen achterna. Wie droomt daar nu niet van? Ik wel. En ik deed het.

Op 9 oktober 2019 nam ik het besluit: ik ga mijn dromen leven. En dus gaf ik alles op. Niet alleen al mijn materiële bezittingen (inclusief huis), maar ook de liefde van mijn leven.

Een van die dromen is het lopen van de Pacific Crest Trail. Een 4285 kilometer lange voettocht van de Mexicaanse grens dwars door de Amerikaanse wildernis naar Canada.

Maar een mondiale coronacrisis gooide roet in het eten. Plan B: Nederland verkennen bleek te klein. En dus werd het tijd voor plan C: ik pakte mijn fiets en reed de grens over het onbekende tegemoet. 

Waarom heb ik jouw hulp nodig om mijn dromen te leven?
Ik vraag je om mij te helpen nóg mooiere verhalen te maken door mij te steunen met een maandelijkse financiële bijdrage. De avonturen betaal ik zelf. Maar het maken van kwalitatief mooie video’s kost geld. Denk aan muziek licenties, professionelere camera apparatuur, een upgrade van mijn montage programma, etc. Jij kunt me helpen om de video’s nog mooier en impactvoller te maken.

Wat krijg je er voor terug?
  • Exclusief materiaal in podcast, video en verhalen die ik onderweg meemaak.
  • Darlings: niet eerder gepubliceerde stukken, omdat het juiste moment er (nog) niet was of omdat ze een tikkeltje privé waren om openlijk te delen.
  • Ontvang vast stukken uit mijn boek. Ja, er komt een boek. Want een avontuur komt er ook. Wat zeg ik: is er al! En alles ligt weer open. Want wordt het alsnog de PCT in Amerika? Of Nieuw-Zeeland, Canada? Of blijf ik in Europa rondfietsen of zelfs daarbuiten? Geen idee.  Ondertussen schrijf ik over de avonturen en uitdagingen die ik onderweg tegenkom en over trouw blijven aan jezelf, want je eigen weg creëren is zo makkelijk nog niet. 
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 24 exclusive posts
3
Audio releases
13
Images
2
Links
7
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 24 exclusive posts
3
Audio releases
13
Images
2
Links
7
Writings

Recent posts by Adventure Virgin

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits