Agenda Camp de Túria

is creating Website

0

patrons

$0

per month

About Agenda Camp de Túria

La comarca de Camp de Túria és una comarca viva, on es programen activitats per a totes les edats. No obstant això, de vegades sembla que no hi ha res per a fer, la informació sobre tots aquests esdeveniments no arriba al públic.

Som Raquel López, llicenciada en Comunicació i Andreu Laguarda, tècnic superior en Informàtica. Vivim a Benaguasil. En moltes ocasions ens hem trobat perduts davant la pregunta: I què fan hui a la comarca? Per això, esta web naix amb la intenció d’aglutinar la programació més interessant dels nostres pobles i fer-vos-la arribar a tots vosaltres.

Música, teatre, activitats infantils, cinema, dansa, visites guiades… Trobareu de tot a la nostra web agendacampdeturia.com

Per fer front a les despesses associades a la web com el domini i el hòsting, així com per la minuciosa feina de recopilar i publicar tots els esdevenimets hem decidit posar en marxa una campanya de finançament col·lectiu a través de Patreon. D'aquesta forma evitem tindre que insertar a la web la publicitat que tant ens molesta a tots. Gràcies per col·laborar!!

Recent posts by Agenda Camp de Túria