alaiba.md

is creating blog

12

patrons

$64

per month

About alaiba.md

Cuvintele sunt o forță de neoprit. Cuvintele pot schimba o țară. Chiar și în cele mai întunecate timpuri prin care trecea țara noastră, am continuat să scriu, să spun ce cred, pe blogul meu. Aici mi-am protejat libertatea de a vorbi și am încurajat oamenii să vorbească la rândul lor. 

Dar a fost mai mult decât libertatea exprimării. A fost protest. A fost opinie. A fost speranță. A fost încurajare. 

Munca noastră este doar la început și va fi o luptă îndelungată. Acum e momentul să muncim mai mult ca niciodată pentru a ne construi țara, să ne menținem pe calea democratică, să stârpim corupția, să promovăm idei pentru a ne ridica țara din genunchi. Și să ajutăm cât mai multă lume să înțeleagă diferența dintre bine și rău. 

În calitate de membru al parlamentului, pot să solicit informație, să lansez inițiative, să sesizez, să întreb, să monitorizez, să-mi ofer opinia. 

Scriu pe blog, însă, de zece ani. Asta e aproape o pătrime din viața mea. Am investit probabil mii de ore în blogging ca și hobby și ca mod de exprimare. Am zis că e timpul să ridic blogul meu la un nou nivel.

Menținerea unui blog implică și ceva costuri - întreținere, administrare, promovare. Toți banii din aceste donații vor merge pentru costuri. Principala destinație va fi promovarea acelor postări care, cred eu, trebuie să ajungă la cât mai multă lume. 

Banii îi folosesc cu mare grijă și nu fac risipă. 

Cu un dolar, o singură postare ajunge la 500 de oameni în plus. 
Cu 10 dolari, ajung la 5000 de oameni. Fie cu o singură postare, fie cu două câte 5 Dolari.

Fac multe postări pe care le-aș putea promova să ajutăm oamenii să înțeleagă mai ușor diferența dintre bine și rău. By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 9 exclusive posts
8
Links
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 9 exclusive posts
8
Links
1
Writing

Recent posts by alaiba.md

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits