Alexandra

is creating stories, photography and videos

38

patrons

About

Salut!

Dă-mi voie să-ți mulțumesc că ai ajuns pe această pagină! Acesta este contul meu de Patreon, prin intermediul căruia oricine dorește îmi poate susține munca, iar eu pot oferi și mai mult decât am posibilitatea pe blog.

Blog meu s-a născut în 2009, din dorința de a ajuta. Pe vremea aceea mă gândeam că voi ajuta doar cu informație utilă, în timp mi s-a dat de înțeles că am reușit să fac mai mult decât atât.

Și, din respect pentru toți oamenii care m-au făcut să înțeleg asta, dar și din respect pentru mine, vreau să păstrez în continuare blogul curat, exact așa cum am făcut și până acum, fără a-l umple cu reclame. Pentru că adevărul este că reclamele sunt enervante și afectează în mod negativ experiența cititorului.

Mă țin departe și de sponsorizări neprotrivite de la diverse companii, de fapt aproape orice înseamnă blogging așa cum îl face marea majoritate, astfel că pot duce mai departe blogul doar cu ajutorul susținerii cititorilor care apreciază ce fac.

Așadar, dacă te numeri printre cei pe care i-am ajutat într-un fel sau altul, poate cu o informație utilă, poate o idee de călătorie, cu o recomandare valoroasă, inspirație pentru turele pe munte, o hartă, o emoție, un zâmbet sau chiar un râs din acela sănătos, mă poți susține cu un abonament lunar. Suma default este 5$, dar o poți edita după cum dorești.

Mulțumesc frumos pentru orice fel de ajutor și pentru că mă urmărești!

Alexandra
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Livestreams
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Livestreams

Recent posts by Alexandra

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits