Allt åt alla Malmö

is creating en stad formad efter våra hjärtans begär.

Select a membership level

Patron

reward item
reward item
$6.50
per month
"Av var och en efter förmåga", och din förmåga till att betala kanske inte är så hög, men vi tar gladeligen emot dina pengar ändå. Flera små droppar kan tillsammans bilda en flod.

För €5 kan vi köpa kaffe till en vecka av verksamhet på Sociala Centret Solidar!

Stödmedlem

reward item
reward item
$13
per month
Den som inte har tid har kanske istället pengar. Som stödmedlem så får du känna dig som en del av Allt åt alla Malmö, fast utan att behöva lägga någon tid och energi på det. Köp dig in i gemenskapen!

För €10 kan vi köpa fika till en öppen livepodd!

Multitudens Entreprenör

reward item
reward item
$25.50
per month
Som Multitudens Entreprenör så får du inga extra fördelar, men du får en häftig titel. Du vet hur man investerar smart, och vet att när skiten träffar fläkten så kommer vi finnas där för dig.

För €20 kan vi trycka förvånansvärt många affischer!

21

patrons

$187

per month

About Allt åt alla Malmö

Vi har i tio år varit en radikal politisk kraft i Malmö. Vi har arbetat långsiktigt och öppet då vi tror att det enda sättet för oss att kunna få verklig politisk makt är genom att ständigt vara en aktör i människors vardag.

Ett av våra långsiktiga projekt är det Social Centret Solidar. Solidar är Möllevångens gemensamma vardagsrum, en öppen förskola för småbarnsföräldrar, och en mötesplats för alla vi som tillsammans vill skapa ett nytt Malmö.

På Solidar så finns även vår studio där vi spelar in Radio åt alla. Radio åt alla är vår poddradio-kanal som släpper två avsnitt i veckan och finns där poddar brukar finnas.

Då vi inte ännu lever i ett samhälle byggt på devisen "Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov" så behöver vi pengar för att kunna bli en ännu större politisk kraft. Som Patreon kommer du därför stödja oss inte bara i att betala vår (alldeles för höga) hyra, utan även i vårt dagliga politiska arbete. Som ideell förening får vi inte erbjuda några särskilda saker i utbyte för månadsgivare, men oroa dig inte. Vi sviker aldrig våra vänner.

Med ditt stöd så kan vi slåss för det goda livet åt alla och en stad formad efter våra hjärtans begär.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing

Recent posts by Allt åt alla Malmö

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits