Altidkaer

is creating illustrated art

Select a membership level

Instagram kiggeri

reward item
reward item
$1
per month
Kunne du tænke dig, at være med i min hemmelige Instagram gruppe? Så har du mulighed for det her! Denne kategori indeholder udelukkende adgang til min Instagram og du selvfølgelig har mulighed for at støtte mig.

Når du har meldt dig til, kan du enten sende mig en besked, med dit instagram navn eller skrive det under opslaget "Fortæl mig din instagram" fra 18. marts 2020. Så vil du blive tilføjet til den hemmelige gruppe.

Følg med

reward item
reward item
$3
per month
I kategorien “følg med” bliver du inviteret ind i mit hoved to gange om måneden. Her får du:
  • Et indblik i de tanker og ideer jeg render rundt med og du kan endda selv få en indflydelse på, hvilken retning jeg bevæger mig. Du er både min hjælper, min kritiker og min prøvekanin.
  • Mine illustrationer at se før alle andre.
  • Tegnet et kæledyr (i ny og næ), et portræt eller hvad jeg nu lige leger med for tiden.
  • Toppen over i’et er, at du bliver du del af min hemmelige Instagram-gruppe!

Du kan selv vælge hvor aktivt du vil deltage; du kan både bare følge med fra sidelinjen, men du kan også være den der peger mig i en spændende retning!

Kims kategori

reward item
reward item
$5
per month
Vil du have mere og trænger du til et godt grin i ny og næ? Så er Kims kategori nok noget for dig! Du får:
  • Eksklusiv adgang til historier om Kim, som både kommer i form af illustrerede noveller, tegneserier, billeder, ALT!
  • Et kunstværk om måneden lavet af ingen ringere end Kim ham selv. De vil med tiden blive lavet om til små søde klistermærker.
  • 5% rabat på min fremtids webshop, hvor du vil få Kims skønne klisterbasser med som en ekstra bonus!
  • Adgang til “følg med” og min hemmelige Instagram-gruppe!

17

patrons

$79

per month

About Altidkaer

Velkommen!

- til min ydmyge kunst-side og ikke mindst tak for dit besøg!

Du støtter måske ikke endnu, men bare det, at du er nået til anden sætning i min beskrivelse, fortæller mig at du i hvert fald er interesseret!
Inden jeg fortæller dig, hvorfor du skal støtte lige præcis mig, får du lige en lille introduktion om hvem jeg er.

Mit navn er Signe, jeg er 27 år og arbejder som tatovør i midten af Odense. Det har været noget af en rejse for at komme dertil. Siden jeg var lille, har jeg altid været sikker på, at jeg skulle være kunstner, men når man vokser op, begynder man at se sine drømme i øjnene og jeg pakkede pænt kunstner-drømmen sammen. Jeg kastede mig ud i kreative uddannelser inden for medier og sidder nu med en BA i digital konceptudvikling, som jeg ikke ville have været foruden.
Selvom jeg meget bevidst er gået andre veje, er jeg på en eller anden måde altid ubevidst endt på en vej, der alligevel førte mig et stykke længere ned af kunstens sti. Et halvt år før jeg startede på min bachelor, foreslog min veninde mig, at søge som tatovør. Jeg havde stadig følelsen af, ikke at have fundet min plads og i angst for aldrig at finde den, greb jeg enhver chance, uden at regne med at det ville føre til mere.

Men det førte til mere.

Tatovør-livet gav mig en forsmag på alt det jeg elsker. Jeg fik lov til at tegne hver dag, til at være min egen chef, til at møde spændende mennesker og til at arbejde på at løse tegneopgaver. Næsten hver dag cyklede hjem med et kæmpe smil på læben og en boblende glæde indeni.
Tre år senere gik det en dag pludselig op for mig, at jeg lever af at tatovere. Jeg lever af at lave kunst, andre folk vil have på kroppen. Jeg forsøger mig selv med min kunst og alt i alt går det helt okay.

Derfor har jeg besluttet mig for at give op. Jeg giver op med at forsøge at komme væk fra min drøm og vil lade mig fuldt opsluge af den! Og det er netop derfor, at jeg har lavet denne Patreon. Og det er netop derfor, at du skal støtte mig! <3
DU kan hjælpe mig til at blive den kunstner, jeg har drømt om siden jeg var lille, forsøgt at undgå siden jeg blev teenager og endelig i slut 20’erne er begyndt at omfavne.

Min mission

Mit mål - lige nu - er at finde og udspecificere mine mål og værdier, at få lavet en hjemmeside med en webshop, at begynde at sælge illustrationer (og hvad end jeg kan finde på at sætte min kunst på), at komme afsted til kunstmarkeder og hvem ved… måske at nå nogle af de drømme jeg slet ikke tør sætte ord på endnu.

Hvad får du ud af at støtte

Her på patreon kan du følge med i hvordan det går mod mine mål samt se ufærdigt og færdigt arbejde før andre ser det. Du bliver både min hjælper, min kritiker og min prøvekanin.
Du kan være med til at pege mig i en bestemt retning, hjælpe mig på vej og se mig eksperimentere med de emner jeg håber at omgås, såsom bogillustrationer, tegneserier og grafiske noveller.
Fra tid til anden får du mulighed for at være min prøvekanin i de forskellige kategorier og stå model til et karakterdesign, en tegneserie eller donere din kat til et kæledyrsportræt.
Du får baggrunds tankerne, overvejelserne, de mislykkedes projekter, de ærlige følelser og oplever min udvikling i min jagt på drømmen.
Jeg vil gøre hvad jeg kan, for at det bliver spændende og berigende at følge med og til gengæld håber jeg, at du får et ønske om, at hjælpe mig videre mod drømmen.

Det sidste jeg vil sige er tak. Din støtte er grundlaget for, at jeg kan eksistere og nå min drøm. Om du så støtter med et månedligt beløb på Patreon, følger mig på sociale medier eller deler min kunst med venner og familie, er det vigtigt for mig, at du ved at det betyder noget.

Så tak og nyd min side.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 59 exclusive posts
317
Images
1
Poll
8
Writings
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 59 exclusive posts
317
Images
1
Poll
8
Writings
1
Video

Recent posts by Altidkaer

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits