AMK Morgon

is creating Podcast

Select a membership level

$5
per month
Du får tillgång till AMK Morgon i sin helhet, varje Mån-Tors!

Tillgång till exklusiv merch!

Rabatt på merch!

Fribiljetter till shower!


$10
per month
Allt på $5-nivån PLUS

Möjlighet till

Signerade AMK Morgon-prylar!

Promogrejer från gästerna!

Att välja musik till programmet!

Fler saker!

2,861

patrons

$13,889

per month

About AMK Morgon

För det första: alla ni över 2000 patrons, ni har mitt helhjärtade och ödmjuka TACK för det lojala stöd ni visat AMK Morgon och det vi skapar. Det är ni som gör programmet möjligt, det är era förslag och inspel som gör programmet levande och roligt att driva och utan er hade AMK Morgon inte varit i närheten av den produktion den är idag. AMK-lyssnarna är verkligen programmets själ och ryggrad, varje dag, både i och utanför sändning. TACK!

Till er som lyssnar regelbundet men som ännu inte blivit patrons: Tack för att ni lyssnar och tar del av programmet! Även om ni (ännu inte) bidrar ekonomiskt så bidrar ni genom att vara lyssnare och genom att ni, förhoppningsvis, sprider ordet om vad vi försöker skapa. Det betyder också mycket. AMK Morgon kommer alltid att vara gratis för alla, och donationer kommer alltid att vara frivilliga. Att bli patron kommer dock med vissa fördelar och perks, så det kan vara en trevlig sak att göra ändå.

Till er som inte har en aning om vad AMK Morgon är: Välkomna! AMK Morgon är ett morgonradioprogram som sänder 08-10 varje mån-tors. Därefter läggs programmet ut som podcastfil på iTunes och andra plattformar.
Återkommande gäster är till större delen några av Sveriges roligaste komiker, kända från den svenska stand upscenen. Programmet ägs, produceras och leds av komikern Martin Soneby. I skrivande stund (november 2019) har vi runt (25 000-30 000) lyssningar per program,  det vill säga en fördubbling sedan vintern och våren 2016. Nu siktar vi på nästa mål - 50 000 lyssningar per program. För detta krävs att vi hittar former för att professionalisera driften, kanske ta in en redaktör eller personer som kan marknadsföra AMK till fler.

AMK Morgon finansieras till 90% av lyssnare som skänker en liten slant varje månad.

Resten finansieras av sponsorer. Eftersom vi är rappa och frispråkiga och inte vill ha några begränsningar (och ständigt bjuder in galningar som ibland går för långt), så kan vi inte till fullo förlita oss på att (potentiellt känsliga) sponsorer ska finansiera verksamheten. Patrons är därför långt viktigare än någon sponsor någonsin kommer att bli.
Så om du börjar lyssna, tycker att det är kul och givande och fortsätter lyssna (kanske nästan varje dag) och tycker att programmet är värt kanske två eller tre kronor per avsnitt: bli patron! Du hjälper till att göra ett oberoende radioprogram möjligt, och du stöttar på många sätt den svenska stand up comedy-scenen. AMK är ett uppskattat forum bland komiker just för att vi når en publik som verkligen förstår och uppskattar smart svensk standup.

Gör en insats: Kasta in en slant, motsvarande en öl på ett medelmåttigt svenskt sunkhak. Eller ett glas vin på en finare krog! Det lämnar vi upp till dig.
Vilket som så gör det ALL skillnad! Om du supportar med $5 eller mer varje månad så kommer du även få tillgång till en hel del kul perks, grymma erbjudanden före alla andra, rabatter, fribiljetter till shower och annat gött.

Jag hoppas att du ska tycka att det är en liten kostnad för en stor portion underhållning i vardagen.

/Martin

Goals
$10,000 - reached! per month
Vi  anställer en redaktör/producent och professionaliserar produktionen ytterligare. Därtill fortsätter vi att producera de patreonexklusiva poddarna Historia med Martin och Albin samt filmpodden Håller den? 

Därtill kommer fler patreonexklusiva produktioner. Vi har t ex en Reunionpodd med gamla AMK-gänget uppe, och  tidigare har vi bl a gjort drinkpodden 8 riktigt feta drinkar med Nisse Hallberg och Hip Hop History med Jonathan Rollins. Även patreonexklusiva intervjuer med intressanta människor som Thomas Stenström, Martin Wallström och Lisa James Larsson kommer att dyka upp. Massor av mervärde således. 

Patrons kommer precis som alltid att när det går, få förtur och rabatt till biljetter, rabattkoder på sponsorers produkter och många andra fina erbjudanden. Som patron säkerställer du inte bara AMK Morgons fortsatta existens, du kommer även att få massor av extragrejer och fina erbjudanden. 
1 of 1

Become a patron to

425
Unlock 425 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by AMK Morgon

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits