Andrei Ruse

is creating Books

Select a membership level

Cititor pasionat

$6.50
per month
Cu banii strânși, mă ajuți în demersurile mele atât de scris și documentare, promovare și editare de cărți.
  • Susținere

Hypercititor

$13
per month
Voi avea grijă ca pe cărțile mele să am o pagină dedicată cu mulțumiri sponsorilor. Evident, vei primit orice carte de-a mea iese din tipar, cu autograf, transport gratuit pe teritoriul României sau UE (și alte bonusuri speciale: fragmente exclusive, materiale documentare etc.).
  • Primești cărțile mele
  • Susținere

Sponsor

$25.50
per month
Te voi trece într-o pagină de mulțumiri la fiecare proiect editorial de care mă voi ocupa (fie că e o carte de-a mea, fie apărută la ed. Hyperliteratura). Iar de fiecare dată când apare o carte nouă (de-a mea sau a altui autor  Hyperliteratura), ți-o voi trimite cu autograf (cu transport gratuit în România și UE).
  • Primești cărțile mele
  • Ebook-uri gratuite
  • One to one connection
  • Susținere

9

patrons

About Andrei Ruse

Scriitor (autorul romanelor de succes „Soni” sau „Zaraza”), promoter cultural, inițiatorul și directorul editurii Hyperliteratura. 

Dacă ți-au plăcut cărțile mele (dar și multe alte proiecte demarate), mă poți susține aici în demersurile mele. Voi folosi sumele strânse în special pentru materiale documentare, pentru promovarea cărților mele apoi (atât online, dar și pentru turnee de lansări și alte evenimente), totodată pentru diferite proiecte ale editurii mele, Hyperliteratura, unde încerc să schimb cât pot lucrurile pe piața de carte românească, sprijinind și promovând autorii autohtoni de calitate.

Mai multe despre mine pe AndreiRuse.ro

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits