Anime Fans Nederland

is creating Development of Amelia and our server

Select a membership level

Supporter

$3
per month
  • Jouw eigen role in de Discord Server


Supporter Classic

$5
per month
  • Jouw eigen commando in Amelia
  • Je eigen role op onze Discord

Supporter Nitro

$9
per month


  • Jouw eigen commando in Amelia
  • Je eigen role op onze Discords
  • Beslis over Amelia's aankomende commando's, emoticons en art work

3

patrons

$6

per month

About Anime Fans Nederland

Welkom op onze Patreon!

Welkom op onze support-pagina! Anime Fans Nederland wordt nu al een tijdje onderhouden, waardoor er steeds meer vraag komt voor donaties, zodat we de server alleen maar kunnen verbeteren en onze eigen unieke plek kunnen maken. Onze bots, de visitekaartjes, de site en onze mascotte Amelia zijn allerlei voorbeelden van dingen die ons geld kosten. Het zou dus erg op prijs gesteld worden als jullie, onze eigen AFN community, een handje willen bijdragen aan het financieren van al deze onderdelen. Je kunt doneren op onze Ko-Fi en Patreon. Zo word AFN een prettige, mooie plek voor ieder lid van de community. 💝

Wie zijn wij?

Hallo wij zijn een Discord server genaamd Anime Fans Nederland. Bij ons kun je over anime, manga, muziek, films, comics, games of gewoon over de dagelijkse zaakjes praten. We hebben ook een grote creatieve sectie waar iedereen zijn of haar kunst kan plaatsen van verhalen tot tekeningen van foto's tot video's. Veel leden zijn hier voor de plezier en om nieuwe vrienden te maken! Wij hebben een geweldige community.

In deze te gekke community kun je alles over Manga, Anime, Games, Cosplay, de Japanse en Koreaanse cultuur delen en bediscussiëren. Heb je meerdere vrienden die hier ook in geïnteresseerd zijn? Nodig ze dan gerust uit om onze community groter te maken! Heb je geen vrienden die dezelfde interesses delen? Geen probleem! Hier maak je ze gemakkelijk!

Wij houden meetings waarbij we bij elkaar komen en wat leuks gaan doen. Dit is van samenkomen op een anime of comic conventie tot gewoon een dagje Utrecht of naar de Efteling. Iedereen is welkom en je bent niks verplicht.

Goals
$6.48 of $10 per month
Amelia's Server
Jij zorgt ervoor dat Amelia online kan blijven staan samen met haar vriendjes Kuro en Shiro.
1 of 6

Recent posts by Anime Fans Nederland

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits