Aнтифриз

is creating поводи за пиене

Select a membership level

Пакет "Гергана"
Limited (10 of 10 remaining)
$1
per month

Само срещу $1 месечно получавате -50% отстъпка за вас и ваш приятел на билети за самостоятелни концерти, организирани от нас и всички изброени привилегии в описанието!

Пакет "Сиренье"
Limited (9 of 10 remaining)
$2.50
per month

Само срещу $2.50 месечно получавате -75% отстъпка за вас и приятел на билети за самостоятелни концерти, организирани от нас, една тениска и всички изброени привилегии в описанието! 

Пакет "Сър Стенли Ройс"
Limited (2 of 6 remaining)
$3
per month

Само срещу $3 месечно получавате БЕЗПЛАТЕН вход за вас и двама ваши приятели за самостоятелни концерти, организирани от нас, една тениска, един албум К.У.Р.  и всички изброени привилегии в описанието!

4

patrons

$12

per month

About

Здравейте другари. Ние сме оркестър Антифриз. Главно се занимаваме с пиене, понякога и свирим. Ако харесвате какво правим и бихте искали да ни подкрепите, това е мястото. Благодарение на вас ние продължаваме напред. Понякога продължаваме настрани. Движението му е майката!

Patreon е платформа за членство, която предоставя отстъпки и промоции от създатели на съдържание срещу малки месечни суми на абонаментен принцип. Много готин принцип, където освен, че можете да подкрепите любимите си творци, но и да получите нещо яко в замяна.

Като наш патрон получавате:
1. Една от офертите, които предлагаме:
a) Пакет "Гергана" - срещу $1 месечно получавате -50% отстъпка за двама от цената за билети на всички бъдещи, организирани от нас самостоятелни концерти.
б) Пакет "Сиренье" - срещу $2.50 месечно получавате -75% отстъпка за двама от цената за билети на всички бъдещи, организирани от нас самостоятелни концерти + една тениска на групата.
в) Пакет "Сър Стенли Ройс" - срещу $3 месечно получавате БЕЗПЛАТЕН вход за трима на всички бъдещи, организирани от нас самостоятелни концерти + една тениска и един албум К.У.Р.
2. -15% отстъпка от нашия магазин (в момента работим по продукти).
3. Безплатни тегления на всички наши песни.
4. Участие в томболи за всеразлични награди.
5. В знак на благодарност вашето име ще бъде изписано на всички бъдещи видеа, албуми, книги и прочее (само след изрично съгласие).
6. Достъп до скрити публикации, видеа, снимки и др.
7. Таблатури на всички издадени песни (Guitar Pro).

Само срещу $1, $2,50 или $3 месечно получавате специална, индивидуална абонаментна карта на която са описани всички привилегии и отстъпки. Може да се използва с ваши приятели по избор. Всяка абонаментна карта важи за едногодишен период, където след изтичане на периода обновяваме безплатно. Ако през този период се прекъсне абонамента, картата става невалидна. 

Имайте предвид, че от Патреон са малко пеераси и таксуват винаги на 1-во число от месеца, независимо кога станете член. За това добавяме разликата в края на самия годишен абонамент (например станали сте член на 25 март 2019г. - вместо абонамента ви да свърши на същата дата другата година, ще ви подарим още един месец - 25 април 2020г.)

За първите две оферти ще могат да се възползват само по 10 души, а за третата само петима ще могат да вземат тази нечувана оферта. Това е така, защото офертите са повече от добри и бихме искали тези, които често ни посещават в знак на благодарност да получат нещо страхотно от нас.

Целта ни е да съберем $50 месечно, за да може да подобрим значително качеството и честотата на издаваните видеа и албуми. Имаме много идеи, за които трябва солиден ресурс, за да бъдат реализирани. Чрез един надежден източник на финанси не само, че ще бъде възможно осъществяването на творчеството ни, но и ще подпомогне значително за разходите, които имаме около проекта.

Благодарим ви!
www.antifrizband.com
Goals
$12 of $50 per month
Когато стигнем $50 на месец ще можем по-често да пускаме видеа и албуми!
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 5 exclusive posts
1
Audio release
4
Images
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 5 exclusive posts
1
Audio release
4
Images
1
Video

Recent posts by Aнтифриз

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits