Георги Бакалов

is creating платформа за личностно и духовно обогатяване

Select a membership level

А/О абонамент

Limited (60 remaining)
$1
per month
A/O е платформа за личностно обогатяване и растеж в контекста на библейските ценности и вяра. Нишови експерти ще ни дадат най-новото, интересното и доброто в сферата на псхиологията, науката, високите технологии, бизнеса, икономиката, историята, философията и обществените науки. Броят на абонатите е ограчниен до 100.

27

patrons

About Георги Бакалов

APOSTOLOS ONLINE (за кратко А/О) е платформа за личностно и духовно обогатяване в контекста на християнския мироглед и ценности.

Под формата на подкасти, видео и други материали ще бъдат споделяни информация, програми и ресурси ценни за отделния човек и за общноста като цяло. Ще бъдат разработвани идеи за общи действия или ще бъдат подкрепяни хора, които са готови да представят техни разработени идеи, но им липсват ресурси и подкрепа.

За всички кандидати за членство: преди присъединяването към тази общност, очакваме всеки да остави на вратата, на "гардероб" неща като свръхчувствителност, несериозност, религиозен фанатизъм, лоши обноски, диреспект, заяждане, пасивно-агресивно поведение и други характеристики на детско-юношеската възраст, от които страдат и много водещи се за възрастни. Идеята е всеки да създадем среда, в която всеки член може да бъде едновременно свободен, но и на ниво дискурс, който да вдигне нивото на всички, а не да сваля повече и без това ниското ниво на поведение характерно за социалните медии.

И не на последно място: това е платоформа на свободното слово. Тук ще имаме свободата да говорим по т. нар. политически некоректни теми от която и да е сфера на живота.

С времето ще бъде разширена дейноста чрез:

  • периодични конферентни обаждания, в които ще могат да се включат всички, които са част от А/О, да задават въпроси, да споделят и да презентрат заслужаващи си вниманието идеи, решения и проекти.
  • гостуващи SME (Subject Matter Experts) или иначе казано "тесни специалисти" от различни области: психология, журнализъм, икономика, бизнес, медицина, здраве и други. Хора, които ще привлечем и на които ще им бъде дори платено за да отделят време и да ни обогатят в сферата, в която са експерти. Възможност за консултация с такива специалисти по линия на A/O
  • годишно събиране в стил TED Talks, на което всички членове на АО ще могат да участват с отстъпка, както и да могат да презентират ако имат идеи и проекти, в които вярват и могат да ни убедят, че са стойностни.

Георги Бакалов
Създател и организаторGoals
27 of 100 patrons
Първата ни цел е да организираме 100 души в тази платформа, които след като усетят ползата от нея, самите те да искат да дадат тласък на тази инициатива. Стигнем ли  на това ниво, заедно ще си зададем въпроса после накъде после и заедно ще намерим отговорите.
1 of 1

Become a patron to

94
Unlock 94 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Георги Бакалов

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits