Centrul de Proiecte Culturale Arta Azi

is creating contemporary drama and community art projects

Select a membership level

Theatre lovers

$3
per month

many thanks on our FB page every month

Aproape dramaturg

$10
per month

Many many thanks on our FB page and 1 ticket to our production per year.

Dramaturg

$20
per month

 a pair of handmade room slippers at the end of the year  and 1 ticket to our productions.

5

patrons

$19

per month

About Centrul de Proiecte Culturale Arta Azi


Salut, noi suntem Centrul de proiecte culturale Arta Azi, o organizație non-comercială, căreia îi pasă de texte noi pentru teatru și de dramaturgi contemporani, de educație prin artă, de ecologie și de comunități în care trăim și activăm. Ne ocupăm de multe și diverse, dar credem că toate acestea sunt absolut necesare și se completează reciproc. Mai credem că noile voci în teatru și arta în general, au nevoie de suport și dezvoltare pentru a deveni ambasadorii schimbării. Schimbării de conștiințe, atitudini și a abordării temelor de azi. 

Activitățile noastre oferă tinerilor dramaturgi spațiul, colaboratorii, publicul, conexiunile profesionale și libertatea de a crea și de-ași dezvolta ideile personale, dar ne dorim mai mult. Vrem ca textele lor să nu fie scrise pentru sertare, ci pentru scenă. Ne dorim ca pe textele lor să lucreze împreună cu toți cei implicați în producerea unui spectacol: dramaturgi, regizori, actori, teatrologi, scenografi, muzicieni, coregrafi, producători etc.

Cu ajutorul patronilor noștri am vrea să continuăm să facem proiecte și în satele care nu au acces la cultură și să lucrăm cu comunitățile marginalizate folosind teatrul ca un instrument pentru crearea unei societăți incluzive. 

Astfel de platforme ca Patreon, ne ajută să simțim aportul comunității în care lucrăm, să simțim forța comună și o dorință de schimbare, ne învață să ne bazăm pe publicul nostru și să vă cunoaștem mai bine, mai ales atunci când relațiile cu statul devin mai rigide cu fiecare an. Cu siguranță deja știți, că orice contribuție contează, chiar dacă o faceți o singură dată, noi vă apreciem efortul. Și chiar dacă nu aveți acestă posibilitate, noi ne bucurăm că sunteți spectactatorul și cititorul nostru. Vă mulțumim că sunteți. 

Goals
$19.11 of $250 per month
Când vom avea 250$, ne vom permite să acoperim mici cheltuieli curente (internet, telefon, xerox-uri) și să angajăm un contabil part-time care va face toate raportările financiare.
În schimb, noi vom putea gândi conceptul pentru Școala de dramaturgie contemporană 2020.
1 of 5
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
2
Audio releases
1
Image
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
2
Audio releases
1
Image

Recent posts by Centrul de Proiecte Culturale Arta Azi

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits