asalon.hu

is creating articles and reviews on Hungarian fashion designers' work

0

patrons

$0

per month

About asalon.hu

A járványhelyzet súlyos anyagi és mentális terhet rakott mindannyiunkra.
A tavalyi évet én is szinte teljes egészében a túlélésre építettem, miközben az újratervezésen is dolgoztam.
Ebben a kettősségben igyekeztem fenntartani az asalon.hu divatportált, hogy a hazai alkotók munkáiról ebben a nehéz időszakban is folyamatosan beszámolhassak.

Egy tervezői darab elkészítése mögött több év tanulása és tapasztalata áll. Hosszú munkaórákba, időbe, pénzbe és energiába kerül, amíg egy-egy alkotói darab eljut a polcokra, az üzletekbe. A minőségi tartalmak elkészítésével ugyanez a helyzet. Az írások, a beszámolók, a cikkek, amelyek a kollekciók értékét bemutatják, szintén időbe, energiába és pénzbe kerülnek. 
Az asalon.hu magyar tervezőket összefogó, kétnyelvű adatbázist és divatportált 2015-ben kezdtem el építeni egyedül és 2016-ban indítottam el saját erőből. Azóta folyamatosan beszámolok a hazai márkák kollekcióiról, tudósítok az eseményeikről és inspirációs anyagokat készítek az aktualitások köré.
A tudatos kulcsszóépítés és releváns tartalomkészítés révén a magyar tervezői márkanevekre keresve a Google találatok első helyeken listázzák az asalon.hu oldalt.
A portál kifejezetten csak a designer divatra fókuszál, nincsenek rajta egyéb tematikájú, zavaró hirdetések sem. Ezt kívánom fenntartani a továbbiakban, melyhez kérem a hozzájárulásodat.
Támogatásoddal lehetővé teszed, hogy továbbra is folyamatosan tájékozódhass a legfrissebb hazai divathírekről és trendekről.
Tervezőként pedig így biztosítod a helyed az asalon.hu designer adatbázisában, és számíthatsz rá, hogy kollekcióid, bemutatóid és egyéb aktualitásaid híre igényes tartalmak révén jut el egyre nagyobb közönséghez.

Szeretettel:
Vanyovszki Mária
asalon.hu
[email protected]
+36306042901


Recent posts by asalon.hu

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits