Asenshu

is creating Anime

Select a membership level

Soldier

$1
per month

Ndihmo Asenshu me një shumë minimale

Includes Discord benefits
  • Privilegje në Discord

Bronze

$5
per month


  • Privilegje në Discord
  • Support me Prioritet

Silver

$10
per month
  • Privilegje në Discord
  • Support me Prioritet
  • Kërkesa me Prioritet

0

patrons

$0

per month

About Asenshu

Asenshu është Lider në Shqipëri për përkthimin e Animeve në Shqip dhe ofron me mijëra episode dhe filma për t’u shikuar nga çdo fans shqipfolës i Animeve kudo në botë. Na ndihmoni me aq sa keni mundësi për të mbajtur Serverat dhe Webin hapur dhe të vazhdojmë punën tonë, duke përkthyer për ju. Faleminderit! 😃
Goals
$0 of $30 per month
Pagesa për Serverat dhe Webin si dhe mirëmbajtja e tyre.
1 of 1

Become a patron to

Be part of the community
Connect via private message

Recent posts by Asenshu

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits