AstroFeed.ro

is creating articles and news about the universe

0

patrons

$0

per month

About

Salutare dragă cititor!

AstroFeed.ro este proiectul ce aduce universul mai aproape de fiecare. Când am inițiat acest site am avut drept scop crearea unei surse de informare, în limba Română, asupra tuturor subiectelor legate de spațiu.

Mereu am tins să aduc informația într-o formă mai accesibilă și mai interactivă pentru a putea capta atenția atât începătorilor cât și celor versați deja în domeniul cosmic. Este foarte plăcut să vezi interesul a cât mai multe persoane de diferite vârste și domenii de activitate asupra acestei tematici, pentru că avansarea la era cosmică va fi inevitabilă eventual. Acest lucru mi l-au demonstrat atât cititorii de pe Facebook, cât și cei adunați pentru poze frumoase pe Instagram.

Am mai multe scopuri pentru acest proiect, iar pentru a le realiza am nevoi de ajutorul tău.

Sunt prea multe tematici și lucruri interesante în univers despre care aș dori să vă relatez. Am planificate o serie de articole captivante pentru ambele categorii AstroList și Teorie. Însă pentru a avea timp să le creez am nevoie de susținerea voastră.

Puteți susține proiectul cu orice sumă doriți, începând de la $1.

Vă mulțumesc că sunteți alături, pentru că împreună formăm un grup de entuziaști mereu dornici de a cunoaște ceva nou și interesant.
Goals
$0 of $500 per month
Atingând acest scop ne vom putea focusa mai mult pe crearea articolelor din categoria AstroList și Teorie, pentru că acestea necesită cel mai mult timp, efort și cercetare. Astfel ne vom strădui să publicăm cel puțin un articol AstroList pe săptămână și unul de Teorie pe lună.
1 of 3

Recent posts by AstroFeed.ro

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits