Astroswan - Pernille Ørskov

is creating articles and videos on astrology

Select a membership level

Vesta

$3.50
per month
Adgang til 2-3 månedlige indlæg om asteroider, særlige transitter eller andre dyberegående artikler om astrologi. Prisen på DKK20 tillægges moms på 25%, i alt DKK25 pr. måned.

Juno

$14
per month
Adgang til ugentlige og månedlige lydfiler med ugens og månedens astrologi, lydfiler eller videoer om nymåne og fuldmåne og gennemgang af betydningen af månen for hvert tegn, retrograder, direkte bevægelser og deres betydning for hvert tegn, løbende artikler om generations aspekter, fødselsretrograd planter og meget mere, samt de artikler der er inkluderet i Vesta . Prisen på DKK80 tillægges moms på 25% svarende til DKK100 i alt pr. måned.

Venus

Limited (10 of 10 remaining)
$34
per month
En månedlig lydfil på 10-15 minutter omkring en planet eller asteroide i dit horoskop, hvor jeg går i dybden og kun fokuserer på den  (forudsætter jeg har modtaget oplysninger om fødselstidspunkt, eller du er kunde hos mig i forvejen). Og derudover alt det som Vesta og Juno indeholder. Der pålægges moms på prisen, så den svarer til DKK250.

28

patrons

$155

per month

About Astroswan - Pernille Ørskov

Kære nysgerrige menneske, hvor er jeg glad for at se dig her. Det betyder at du ikke bare er interesseret i astrologiens forunderlige verden, men at du også kan se værdien af min unikke formidling af den i dit liv. Min Patreon side er til dem, der ønsker at få noget mere. Mere astrologi, mere dybde, mere perspektiv 💫 Tak til dig <3

Du kan læse meget mere om mig på min hjemmeside www.astroswan.dk.

LÆS NEDENFOR, HVIS DU VIL VIDE MERE OM, HVORDAN DU BLIVER EN ASTROSWAN PATREON

Patreon er den platform, jeg har valgt til de astrologi nørde artikler jeg skriver, man skal betale for.
Her vil bl.a. være ugentlige overblik, som jeg vil forsøge at skrive. Og forhåbentlig også mine videoer, der vil ligge her fremadrettet.
Det er ikke en abonnementsplatform, men mere en crowdfunding platform. Jeg har intet imod abonnementer, jeg har bare ikke fundet den rette til mit set-up endnu. Og crowdfunding er i øvrigt ret meget i min ånd. Plus at når I allerede er derinde, så kan I jo se, om I falder over noget andet spændende, som I har lyst til at støtte. Og sådan hjælper vi hinanden.
Brugerfladen er rimelig enkel, men alligevel kan der godt opstå tvivl. Jeg kan godt lide at give valgmuligheder, da det giver frihed (månen i Skytten her), så her er dine valgmuligheder:

1) Du er ok med at betale lidt hver måned, som en form for abonnement, men lavt. Så hvis du kun har budget (eller ønsker) at betale for 3-4 månedlig artikler, svarende til $3 (det er mindste beløbet), så vælger du den laveste "tier". Og bliver automatisk faktureret $3 dollar plus skat (tror det er 1,5 dollar oveni). Du kan altid melde dig nemt fra igen.
2) Du vil gerne støtte hver måned, og alle de artikler jeg skriver, inkl månedlige horoskoper og påvirkning for hvert tegn, ugentlige horoskoper, fuldmåne videoer osv. Så melder du dig til den "tier" der hedder Vesta, og så bliver du automatisk faktureret hver måned, og kan selvfølgelig, altid opsige din støtte igen. Støtten er 15$ plus skat (tror det er 3 dollar). Du kan altid melde dig nemt fra igen. 
3) Du er all in. Du får alt det jeg nævner ovenfor plus rabatter på e-bøger og årshoroskoper, og det får du for $25 dollar pr. måned ekskl. skat. Du kan nemt melde dig fra igen. 
Goals
28 of 500 patrons
Når jeg opnår 500 patreons, donerer jeg 10% af beløbet til velgørenhed hver måned. På den måde bliver forløbet cirkulært, så vi ultimativt kan give tilbage. Det vil højest sandsynligt blive en donation til enten Humanity Unified eller Better Globe.

Når jeg opnår 1000 patreons, bliver yderligere 10% af beløbet sat til side til brug for risikovillige lån og funding til andre spirituelle iværksættere. Måske dig?

Og så er det vigtigt at sige, at du ved dine donationer, ikke blot støtter mig eller de fælles mål, du støtter også platformen Patreon, der er med til at gøre livet som kreativ skabende iværksætter langt nemmere. 
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 425 exclusive posts
131
Audio releases
1
Poll
290
Writings
3
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 425 exclusive posts
131
Audio releases
1
Poll
290
Writings
3
Videos

Recent posts by Astroswan - Pernille Ørskov

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits