Astroswan - Pernille Ørskov

is creating articles and videos on astrology
Select a membership level
Vesta
$3
per month

Adgang til 2-3 månedlige indlæg om asteroider, særlige transitter eller andre dyberegående artikler om astrologi.

Juno
$15
per month

Adgang til ugentlige og månedlige lydfiler med ugens og månedens horoskop, gennemgang af månedens horoskop for hvert tegn, videoer om fuldmåne, retrograder, direkte bevægelser løbende artikler om generations aspekter, fødselsretrograd planter og meget mere, samt de artikler der er inkluderet i Vesta  

Venus
$25
per month

Alt det som Vesta og Juno indeholder plus 25% rabat på årshoroskop sessioner og 50% rabat på e-guider (inklusive årsguider)

17

patrons

About Astroswan - Pernille Ørskov

Kære nysgerrige menneske, hvor er jeg glad for at se dig her. Det betyder at du ikke bare er interesseret i astrologiens forunderlige verden, men at du også kan se værdien af min unikke formidling af den i dit liv. Min Patreon side er til dem, der ønsker at få noget mere. Mere astrologi, mere dybde, mere perspektiv 💫 Tak til dig <3

Du kan læse meget mere om mig på min hjemmeside www.astroswan.dk.

LÆS NEDENFOR, HVIS DU VIL VIDE MERE OM, HVORDAN DU BLIVER EN ASTROSWAN PATREON

Patreon er den platform, jeg har valgt til de astrologi nørde artikler jeg skriver, man skal betale for.
Her vil bl.a. være ugentlige overblik, som jeg vil forsøge at skrive. Og forhåbentlig også mine videoer, der vil ligge her fremadrettet.
Det er ikke en abonnementsplatform, men mere en crowdfunding platform. Jeg har intet imod abonnementer, jeg har bare ikke fundet den rette til mit set-up endnu. Og crowdfunding er i øvrigt ret meget i min ånd. Plus at når I allerede er derinde, så kan I jo se, om I falder over noget andet spændende, som I har lyst til at støtte. Og sådan hjælper vi hinanden.
Brugerfladen er rimelig enkel, men alligevel kan der godt opstå tvivl. Og det spørgsmål jeg får mest er, kan jeg betale pr. artikel, eller ender jeg med et fast beløb pr. måned, så jeg bliver "narret" ind i et abonnement? Hos mig bliver du aldrig "narret" ind i noget. Men jeg kan godt lide at give valgmuligheder, da det giver frihed (månen i Skytten her), så her er dine valgmuligheder:

1) Hvis du kun vil betale for en enkelt artikel (eller en enkelt video, når vi kommer dertil). Så melder du dig til, og når beløbet er trukket, sletter du din profil igen.
2) Du er ok med at betale lidt hver måned, som en form for abonnement, men lavt. Så hvis du kun har budget (eller ønsker) at betale for én månedlig artikel, svarende til $3 (det er mindste beløbet), så sætter du dit månedlige max til det beløb. Du kan læse hvordan man gør her https://support.patreon.com/…/115002984506-How-do-I-set-a-m…
3) Du vil gerne støtte hver måned, og alle de artikler jeg skriver. Jeg skriver ca. 4-5 stykker (så max ca. 100 kr. pr. måned) . Og hvis jeg poster videoer er det noget man skal tilmelde sig særskilt, og betale for særskilt. Så melder du dig til, og så bliver du automatisk faktureret hver måned, og kan selvfølgelig, altid opsige din støtte igen.
Goals
17 of 500 patrons
Når jeg opnår 500 patreons, donerer jeg 10% af beløbet til velgørenhed hver måned. På den måde bliver forløbet cirkulært, så vi ultimativt kan give tilbage. Det vil højest sandsynligt blive en donation til enten Humanity Unified eller Better Globe.

Når jeg opnår 1000 patreons, bliver yderligere 10% af beløbet sat til side til brug for risikovillige lån og funding til andre spirituelle iværksættere. Måske dig?

Og så er det vigtigt at sige, at du ved dine donationer, ikke blot støtter mig eller de fælles mål, du støtter også platformen Patreon, der er med til at gøre livet som kreativ skabende iværksætter langt nemmere. 
1 of 1

Recent posts by Astroswan - Pernille Ørskov