Attila Apró

is creating deHongaarseKözépcsatár podcast & blog

Select a membership level

Gesztus egymás felé

$1
per month
Úgy képzellek el, mint aki csak szeretne egy gesztust tenni felém, mert ugyan nem tartozol abba a célközönségbe, aki konkrétan hasznosítani tudná a tapasztalataimat, de tiszteled a munkámat, néha rápillantasz, belehallgatsz és ajánlod olyan ismerőseidnek, akiknek hasznos lehet. Valamiért támogatod, hogy folytassam. Köszönöm.
  • Bonus episodes

Nem múlhat a pénzen

$10
per month
Úgy képzellek el, mint aki felismerte, hogy a tanulásba kellene fektetni, de pénzt még egyelőre nem tudsz, mert nem vagy úgy eleresztve, csak a motivációd van meg, az viszont nagyon. Ennyi pont belefér; így nekem is adtál és magadat is rendszeres tanulásra ösztönzöd, hiszen a kevésből a kevés is sok, ha kidobott. Megtisztelő, hogy tőlem (is) szeretnél tanulni. Köszönöm.
  • Bonus episodes

Valahol a realitás környékén

$100
per month
Úgy képzellek el, mint aki az ingyenes helyett a kölcsönös értékcserében hisz. Szereted, ha nagyjából mindig azt kapod, amit adsz. Amennyiben hetente csak egy tréninget végigcsinálsz, egy hasznos praktikát beépítesz a játékodba, esetleg egy újabb összefüggést felismersz, máris kölcsönösen és nagyjából azonos mértékben támogattuk egymást, ha például havi 4 bármilyen más különedzés díját vesszük alapul. Köszönöm, hogy komolyan veszel engem!    
  • Bonus episodes

12

patrons

About Attila Apró

Apró Attila vagyok. A labdarúgás szakembere, futballkarakter-fejlesztő specialista. Bázisom a Football Code Institute Hollandiában. Eddig csak exclusive szolgáltatásként néhány játékos személyes karakterépítését vállaltam. Nemrég viszont eldöntöttem, hogy megosztom a tapasztalataimat szélesebb körben is, mert mostanra a módszerem talán már nem csak kísérleti, hanem mintaértékű. Elsősorban azt szeretném elérni, hogy azok a játékosok juthassanak hozzá értékes ismeretanyagokhoz, akik a tanulást tartják legfőbb befektetésüknek. A Patreon pedig remek lehetőséget biztosít arra, hogy bárki anyagi lehetőségeivel összhangban, önkéntesen értéket cseréljen velem. Szeptember 21-én, a negyvenedik szülinapomon indítom útjára az első oktató projektemet deHongaarseKözépcsatár címmel. Az attilaapro.com oldalon gyakorlatilag egy online tréning centert alapítok középcsatároknak és közvetlen támogatóiknak - illetve a transzferhatás miatt valójában mindez posztfüggetlen, inkább csak középcsatár kiindulópontú, de bármely nézőpontból hasznosítható - hasznos tartalmakkal. A klubmunkát kiegészítő speciális tréningsorozatban keveredik a podcast és a blog formátum, kellően hatást gyakorolva ezáltal a képzelőerőre, a képi memóriára és az összefüggések kibontására. Az ismeretanyagok átadását egyszerű és igazságos logika mentén építem fel; minél többben támogatnak, annál erősebb tartalmakat, praktikákat, kulisszatitkokat osztok meg, egyre több időt és energiát fektetek be. A kezdetek óta már bővült is a repertoár értelmes beszélgetésekkel, gondolok itt a futballdöntéseket előkészítő Átkeretezők című Podcast- és az NB1 '21-es tavaszi szezonját megszakértő Szakkommentek-sorozatra. És megnyitottam eKönyvesboltomat is. Miért próbálok így segíteni? Miért nem klasszikus értelemben vett edzéseket tartok a pályán? Azért, mert meggyőződésem, hogy a felfogás hozadéka minden tartós siker, tehát először azt kell beállítani. Vamosss!!!!
Goals
12 of 20 patrons
Második nagy mérföldkő az lesz, amikor az össztámogatóm havonta húsz fölé emelkedik. Ez már egy komoly osztálylétszám. Ezért bevezetek egy új kategóriát a tartalomgyártásba, amely leginkább egy osztályfőnöki órára hasonlít majd, én pedig az osztályfőnök szerepét töltöm be, aki gyakorlatilag kiszűri a zajból a hasznos gondolatokat, megcsinálja azt a melót, amire az osztálya nem ér rá aktív sportolóként, szakemberként, szülőként, vezetőként a hétköznapi kötelezettségei miatt. Mindezt úgy, hogy már nem csak megosztok valamit, amit én már tudok, hanem igazából arra törekszem, hogy együtt tanuljunk, legyenek nyitott kérdések és kikényszerítsem a sajátos gondolatokat. 
2 of 3
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 27 exclusive posts
21
Audio releases
22
Images
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 27 exclusive posts
21
Audio releases
22
Images
1
Writing

Recent posts by Attila Apró

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits