Tóth Szabolcs Töhötöm

is creating Az élet, meg minden podcast

Select a membership level

Többnyire ártalmatlan

$1
per month

Már havi egy dolcsi is óriási segítség, sok kicsi sokra megy. Örök hála, ha  csak ennyivel is hozzájárulsz a podcast működési költségeihez.

  • Ha egy percnél több reklám lesz esetleg a podcastban, akkor a Patreon-feededen automatikusan megkapod a reklámmentes változatot

Ne ess pánikba!

$2
per month

Már csak azért se pánikolj, mert ezzel a havi két dollárral máris elég sokat tettél azért, hogy a podcast ne tűnjön el, mint szamár az Androméda-ködben. 

  • ÉS: Ha összejön a havi ezer dolcsis hallgatói össztámogatás (3. cél: tehát ha az összes hallgató támogatása együttvéve eléri a havi 1000 dollárt), lesz csak a támogatók által látható, hallgatható bónusz tartalom. Mit jelent ez? Extraepizódokat!  És ebben a csomagban ezekhez már hozzáférhetsz majd.

Köszi a halakat!

$3
per month

Érezhetően lassítod az entrópiát, ami a podcast esetében annyit jelent: igen hatékonyan teszel idő előtti kimúlása ellen. Óriási köszönet érte!

  • Ha ezt igényled, kiírom a neved a műsor oldalán a támogatók közé.
  • + az alacsonyabb csomagok összes bónusza.

962

patrons

$3,001

per month

About Tóth Szabolcs Töhötöm

Az élet meg minden egy podcast.
Portréinterjúkkal.

Beszélgetések olyanokkal, akik letettek már valami az asztalra. Olyanokkal, akiktől – ha rajtuk múlna – jobb hely lehetne Magyarország.

Beszélgetések kicsit lassabban, kicsit hosszabban. Kicsit mélyebben.
És persze profi minőségben.

A műsorvezető: Tóth Szabolcs Töhötöm.Az élet, meg minden podcaston
jelenleg havi egy vagy kettő epizód jelenik meg. Mindegyik epizódban egy hosszabb (60–120 perc), körültekintően szerkesztett interjút hallhattok izgalmas emberekkel, kitűnő hangminőségben, felkészült kérdezővel, műsorvezetővel.
(Bővebben a műsorról és a műsorvezetőről itt olvashatsz.)

Minden epizódhoz részletes, időkódokkal ellátott műsorjegyzetek tartoznak, linkekkel, további információkkal a beszélgetés során elhangzott cikkekhez, könyvekhez, témákhoz.
Talán ennyiből is látszik, hogy egy ilyen podcastot elkészíteni, fenntartani rengeteg idő és nem is gondolnád, mennyi pénz.

Mégis, az Az élet, meg minden podcast ingyen elérhető és hallgatható. Hogy ez így maradjon, és még sokáig legyen műsor, ehhez a te támogatásodra is szükség van.
Goals
$3,000.93 of $4,500 per month
Azt mondják, ne ígérj könnyelműen. De ekkora hallgatói támogatásról nem is álmodom. Ha mégis összejönne, ez vajh, kedves hallgató, mit jelentene? További technikai fejlesztéseket, stúdióban való felvételt, és azt, hogy a podcast médiatörténelmet ír. (Ugye, hogy te is ezt szeretnéd! :D )
6 of 6

Become a patron to

27
Unlock 27 exclusive posts
Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Tóth Szabolcs Töhötöm

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits