Miklos Schnitzer

is creating bushcraft, outdoor, survival videos

Select a membership level

A Túlélő

reward item
reward item
$1
per month

Talán a legértékesebb mind közül! Köszönöm, hogy támogatod a céljaimat!

Erdőjáró

reward item
reward item
$5
per month
Itt már sokszorozódnak a túlélési esélyeim! :) A fő cél, hogy minél több és minőségibb tartalmat tudjak gyártani! Köszönöm, ha támogatsz!

BUSHCRAFTER

reward item
reward item
$10
per month
Ez már egy komoly szint! Amennyiben hozzájárulsz a videók leírásában megjelenik a neved a támogatóknál és ha van saját blogod, oldalad, akkor annak a linkjét is szívesen közzéteszem! Minél nagyobb a támogatás, annál több és minőségibb tartalmat tudok majd gyártani! Ezer hála és köszönet!

About Miklos Schnitzer

Kedves nézőm, követőm!

2014-et írunk. Akkor láttam először a Bear Grylls Túlélés törvényei című műsorát a Discovery Channel-en. Természetkedvelő emberként persze azonnal magával ragadott a dolog. Mit ad Isten, pont abban az évben került kiadásra "benzinkutas akcióban" a Gerberrel közösen gyártott termékeik, így hát le is csaptam egy Bear Grylls paracord késre. Február 14.-e volt, még aznap kimentünk sátrazni a Bakonyba, hogy kipróbáljam. Persze gyorsan kiderült, hogy ez nem igazán alkalmas arra amire én gondoltam(csak jól nézett ki), így hát elkezdtem kutatni a témában. Minél jobban beleástam magam a dolgokba, annál inkább zavart, hogy nem igazán találok magyar nyelvű tartalmat. Ekkor jött az ötlet mi lenne ha csinálnék pár videót és felraknám a youtube-ra...a többi már történelem! :)

Amikor az első videókat készítettem, saját költségen vásároltam bushcrafttal és túléléssel kapcsolatos termékeket, hogy tudjak nektek videót készíteni. Tudom...lehetett volna másképp is csinálni, ez volt az én tanuló pénzem! Életem egyik legjobb döntése volt!
A pateron-on keresztül beérkező támogatói pénzt teljes egészében a csatorna fejlesztésére fordítom. Szeretnék minél több, minél jobb minőségű videókat készíteni nektek és rengeteg újdonságot bemutatni.

Örülök, hogy nézitek és követitek a csatornát!

Az erdő legyen veletek! ;)

Recent posts by Miklos Schnitzer

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits