Az Utolsó Előtti Huszár

is creating képregény

Select a membership level

Egy kávét?

$1
per month
Mintha csak meghívtátok volna egyikünket egy presszóra valami hangulatos kis ivóban. Cserébe mi nagyon szívesen elárulunk pár titkot a készülő sorozatról.

Uraim, vendégeim egy sörre

$3
per month
Nagylelkű felajánlás! Köszönjük! Cserében nyitva áll előttetek a patreon-os oldalunk, ahol folyamatosan követhetitek a képregény épülését-szépülését.

Derék katona

Limited (43 of 50 remaining)
$5
per month
A támogatásotok megható! Cserébe természetesen minden titkunk nyitott előttetek a képregénnyel kapcsolatban, sőt fél évente exkluzív, csak Patreonos katonáinknak járó fizikai ajándékokat is küldünk nektek!

23

patrons

$171

per month

About Az Utolsó Előtti Huszár


A képregény nulladik része ingyenesen elérhető és olvasható online.

Mostantól a sorozat elkészítéséhez és a folyamatos, sebes haladásához lehetőségetek van a Patreon felületén keresztül is hozzájárulni, mi pedig igyekszünk szuper extrákkal és exkluzív tartalmakkal meghálálni mindezt.

Mindeközben elindult az Indiegogo előrendelési kampányunk is:
https://www.indiegogo.com/projects/az-utolso-elott...

A KÉPREGÉNYRŐL

Javában dúl a Nagy Háború...
de a ködön túl dúl egy másik háború is, immáron ezer éve...
és nem úgy tűnik, hogy abba akarna maradni...


Az Utolsó Előtti Huszár történelmi dráma és természetfeletti horror keveréke (steam- és dieselpunk elemekkel), melyben a magyar népmesék, legendák és mitológia világa keveredik a Nagy Háború valós eseményeivel.

A történet egy paranormális ügyekkel foglalkozó titkos huszárszervezettel, a Fekete mentésekkel foglalkozik, köztük is főképp Csillagszeművel, aki egy különleges képességű és különösen forrófejű tagja a tizenkettesek, azaz a "boszorkányosok" csapatának.

A történet megalkotása során valós eseményeket és személyeket tanulmányoztunk – történész konzulensek segítségével – és klasszikus mondák, népmesék elemeit szőttük bele a saját mesénkbe. Mindez kapott egy modern fantasy hangulatot, egy csipetnyi folklórral és gótikus (néhol kozmikus) horrorral megbolondítva.

Az első ciklus hat részből áll, melynek első része már javában készül.

A TÁMOGATÁSRÓL

A Patreon egy nagyszerű lehetőség nekünk, hogy a képregényt minden alkalommal gyorsabban és profibb minőségben tudjuk tető alá hozni nektek. Az Indiegogo kampánnyal ellentétben itt nem egyszeri, hanem havi rendszerességű, folyamatos támogatásról van szó, amiért cserébe minden támogatónkat egyedi tartalmakkal fogjuk megajándékozni heti, havi és félévi rendszerességgel (az extra jellegétől függően). 

Támogatni tudtok tehát minket, meghívni minket egy virtuális kávéra vagy adni egy virtuális pacsit, a konkrét előrendelésre pedig vagy egy jövőbeni kiadónk keresztül, vagy indiegogo kampányunk keretein belül lesz lehetőségetek.

Rajzolónk Krisztián - amennyiben itt és a februárban tervezett kampány keretein belül sikerül elég támogatót magunk köré gyűjtenünk - főállásban fogja készíteni a képregényt, azaz az pár-havonta zavartalanul meg tud majd jelenni az aktuális szám, színesen, nyomtatott formátumban, akár többféle kiadásban is. A tervünk hogy limitált, esetleg kemény- és alternatív borítós számok is megjelenhessenek. 

Próbáltunk izgalmas és sokrétű csomagokat összeállítani nektek, amiben többek között van hozzáférés a titkos alkotói blogunkhoz, de akár a képregénybe kerülési lehetőség is (általatok formált vagy titeket mintázó karakterrel), vagy fizikai ajándékokat tartalmazó csomag. 


Minden egyes támogatást hálásan köszönünk! 

Krisztián (rajzoló) és Bánk (író)
Goals
$100 - reached! per month
Nyomtatott képregény - Minden támogatónknak kipostázzuk a nulladik epizód, azaz a Füstbe ment terv nyomtatott, extra skicc-oldalakkal kiegészített verzióját
2 of 2
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 59 exclusive posts
60
Images
1
Link
4
Writings
5
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 59 exclusive posts
60
Images
1
Link
4
Writings
5
Videos

Recent posts by Az Utolsó Előtti Huszár

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits