BackPackYourLife

is creating Travel videos

Select a membership level

INSPECTOR

reward item
reward item
$3
per month
   Iti multumesc din suflet pentru faptul ca te-ai decis sa faci parte din aceasta mare familie pe care am creat-o, BackPackYourLife. Contributia ta este ultra apreciata si inseamna ENORM pentru mine. 


 1. Vei intra in grupul privat ce-l voi crea pe Facebook, in care vorbim despre calatorii, destinatii, sfaturi de calatorie , video-uri de calatorie si multe ale topic-uri foarte utile voua. 


2. Numele tau va fi trecut la finalul ultimului vlog din acea luna.

INSPECTOR SEF

reward item
reward item
$5
per month
1. Toate premiile de la tier-ul anterior  


2. Vei avea acces PRIVAT la ABSOLUT toate vlogurile din acea luna cu  24 de ore mai devreme! (Ex. : Daca fac public un vlog luni, tu-l vei primi de duminica). MEGA INSPECTOR

reward item
reward item
$10
per month
1. Toate premiile de la tier-ul anterior 


2. Imi vei putea adresa doua intrebari, iar raspunsul il vei primi intr-un VIDEO SPECIAL Q&A pe care-l voi face la sfarsitul fiecarei luni. Intrebarile imi pot fi adresate personal, prin trimiterea unui mesaj privat pe contul de Facebook BackPackYourLife.


2

patrons

$18

per month

About BackPackYourLife

      CINE SUNT?


       Salut. Eu sunt Catalin, un tip de 31 care s-a decis sa renunte la viata normala din Romania si care si-a propus sa vada intreaga lume.Voi fi pe "drum" pentru cel putin 5 ani.
       In 2016 m-am decis sa creez BackPackYourLife, canal de youtube despre calatorii  ce a devenit cel mai mare din Romania din punct de vedere al numarului de abonati, al informatiei oferite si al diversitatii din punct de vedere al video-urilor.

      Da, ai auzit bine, voi calatori in toata lumea. Postez cate un video la fiecare doua zile si incerc sa va arat ca nu trebuie sa fii ultra bogat pentru a putea calatori. Peripetiile mele au inceput pe data de 25 octombrie 2015, cand mi-am luat un bilet one way catre America de Sud. Dar, stai , unde am calatorit pana acum?
Pai , uite :
2015 - Peru
2016 - Columbia, Brazilia, Germania, Spania, Anglia, Thailanda, Cambodgia, Vietnam, Malaezia , Singapore, Anglia, Norvegia
2017 - M-am intors in America de Sud,  unde voi calatori cel putin doi ani. Am inceput cu Peru (pentru a doua) dupa care voi acorda mai mult timp Columbiei. Impreuna vom parcurge toate tarile din America Centrala (Panama, Costa Rica, Nicaragua, Honduras, El Salvador, Guatemala si Mexic).


  

Goals
$17.71 of $1,500 per month
Cu ajutorul tau voi putea sa calatoresc in tari mai greu accesibile, din punct de vedere financiar.

  Banii stransi se vor investi si in echipament, in bilete de avion, activitati mai mult sau mai putin turistice dar foarte interesante. Vreau neaparat sa-mi cumpar o drona, obiective mai bune pentru camera pe care o am etc.

    Asta inseamna ca video-urile mele vor deveni din ce in ce mai diverse si te vor putea ajuta in a-ti alege urmatoarea destinatie pentru vacanta mult dorita.

  Totodata, iti voi arata ca nu ai nevoie de foarte multi bani pentru a calatori si te voi putea sfatui sa-ti eficientizezi banii ce-i ai la dispozitie pentru a vedea lumea.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 138 exclusive posts
2
Writings
136
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 138 exclusive posts
2
Writings
136
Videos

Recent posts by BackPackYourLife

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits