Balázs Vegán Sport

is creating táplálkozástudomány és életmód tartalmak tudományos alapokon

Select a membership level

Támogató

reward item
reward item
$4
per month
A Te támogatásod nagyon fontos és hasznos, mert sokat hozzátesz az oldal fejlesztéséhez.
A szakmai cikkeket megírni több lépcsős folyamat. A táplálkozástudomány és életmód témában naponta több száz cikk jelenik meg a nagyvilágban szakmai oldalakon. Ezeket időigényes átnézni és kiválogatni, kutatásmódszertani ismeret szükséges hozzá. A megfelelő publikációk kiválogatása után történik a cikkreferátum elkészítése, amely a publikációk rövidített összefoglalói. Folyamatosan ellenőrizni kell a legfrissebb híreket, majd azokat elemezni és kiválogatni melyik, ami hiteles és releváns a közönség számára. 

Tehát a kereséstől kezdve, egészen a megíráson át, az ellenőrzésig és végül a publikálásig, rendkívül időigényes munka. A havi szponzorációd hozzásegít, hogy bizonyos részfeladatokat, például anyagok kutatásait az adott témában (cukorbetegség, IR, koleszterin, fogyás, izomépítés, PCOS, stb.), begyűjtését, cikkek megírását és grafikai munkák elkészítését kiszervezzem, hogy gyorsabban és több cikket/postot tudjak/tudjunk készíteni nektek. Ez a támogatás havi szinten két kávé ára. Bár én imádom a kávét, ezt a pénzt a csatorna fejlesztésére fogom költeni. :) 
Ez egy kis lépés tőled havi szinten, de cserébe nagyot mozdulunk előre és így jelentősen gyarapodhat a Te tudásod is.

Bónuszként letöltheted a Zsírégetők: A legendák nyomában című e-könyvemet!
  • Ingyenes szakmai blogcikkek
  • Facebook és Instagram szakmai postok
  • BÓNUSZ E-KÖNYV: Zsírégetők: A legendák nyomában (PDF)

Rajongó

reward item
reward item
$6.50
per month
Az igazán jó tartalmakhoz profi eszközökre és felszerelésekre van szükség. Ilyen tartalom a Vegán Morzsák Podcast felvételek is. Amint meghallgatod a legelső Podcast felvételeket, észreveheted, hogy azoknak a minősége még nem volt túl jó. Azóta már átmentünk egy profi Podcast stúdióba, ahol a felvételek készülnek. Egy ilyen profi adásnak az elkészítése több lépcsős folyamat: felkutatni a lehetséges interjú alanyokat, felkészülni a témából, leszervezni az időpontot és az adást, majd kibérelni a helyszínt több órára, végül az elkészült anyagot megszerkeszteni, feltölteni és postolni a különböző platformokra.

Ennek a havi patronáló csomagnak a havi díja kb. egy vegán hamburger ára, azonban ezzel a támogatásoddal segítesz abban, hogy a szakmai cikkek és postok mellett a Podcast adások is gyakoribbak legyenek és bizonyos részfeladatokat ki tudjak szervezni.

Bónuszként letöltheted az alábbi 3 db e-könyvemet:
- Zsírégetők: A legendák nyomában
- TOP 14 Tudományos tény a fogyáshoz
- Szuper Mini Kézikönyv Fogyáshoz
  • Facebook és Instagram szakmai postok
  • Ingyenes szakmai blogcikkek
  • Ingyenes Podcast adások
  • BÓNUSZ E-KÖNYV: Zsírégetők: A legendák nyomában (PDF)
  • BÓNUSZ E-KÖNYV: TOP 14 Tudományos tény a fogyáshoz (PDF)
  • BÓNUSZ E-KÖNYV: Szuper Mini Kézikönyv Fogyáshoz (PDF)

About Balázs Vegán Sport

A Balázs Vegán Sport oldal 2015-ben azzal a céllal született meg, hogy létrehozzon egy közösségi oldalt, amely a vegán sporttáplálkozást népszerűsíti. Balázsnak a mai napig elkötelezett célja, hogy a nyugati társadalomban jelenlévő nagyfokú krónikus betegségek számát csökkentse. Ennek a folyamatnak a fő mozgatórugói az ingyenes szakmai tartalmak, amelyek arra sarkalják az olvasókat, hogy egészségesebb életmódot kövessenek. A Balázs Vegán Sport oldal hosszú távú célja, hogy minél több emberhez eljusson a növényi alapú táplálkozás és az egészséges életmód, ezáltal növelve a lakosság egészségben eltöltött éveinek számát.
.
Ez a Patreon oldal azért jött létre, mert szeretnénk, ha a hiteles és érdekes ingyenes szakmai tartalmak továbbra is folyamatosan készülnének a nagyközönség számára. Ahhoz, hogy gyakrabban tudjunk publikálni postokat, cikkreferátumokat és Podcast adásokat, bizonyos munkák elkészítését kiszervezzük, hogy gyorsabban és több anyagot tudjunk készíteni nektek. Ezzel jelentősen gyarapodhat a Te tudásod is.
.
Ha szeretnél te is patronáló lenni, akkor két támogatási lehetőséged van: "Támogató", amivel a cikkreferátumok és a postok készítését tudod támogatni, ez kb. 2 db kávé ára havi szinten. A másik "Rajongó", amivel a szakmai cikkek és postok mellett a Podcast adások gyakoriságát is tudod támogatni, ez kb. egy vegán hamburger ára havi szinten.
.
Amennyiben úgy gondolod, hogy hasznos és érdekes, amit csinálunk, akkor előre is megköszönjük, hogy támogatod a szerkesztőség bővítésének lehetőségét és munkáját!
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
2
Images
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
2
Images

Recent posts by Balázs Vegán Sport

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits