Balcanic:

is creating a Community

Select a membership level

СЪЗДАТЕЛ НА БАЛКАНСКАТА ОБЩНОСТ

reward item
reward item
$13
per month
Създателите на Балканската общност са хората, които ни помагат в изграждането и развиването на общността. Те получават специални цени за нашите преживявания. Стават част от затворената Facebook група на Балканските пътешественици, в която споделяме вдъхновения, общи интереси и ще общуваме по-често под формата на събирания „край огъня" веднъж месечно.

12

patrons

$113

per month

About Balcanic:

Здравей! Ние сме Асен Величков и Лаура Славов, основатели на Balcanic: и вече над 3 години създаваме необикновени преживявания в природата.

С годините събрахме доста опит с работа с хора и осъзнахме коя е най-стойностната ни ценност. В устрема си да живеем по-устойчиво с грижа за себе си и природата разбрахме, че за да се развиваме на местно ниво, ние трябва да живеем в по-добра околна среда и да сме заобиколени от хора със сходни интереси и отворено съзнание, с които да споделяме емоцията на момента, да растем и да развиваме пътешественика в нас.

За да може една общност да е жива и развиваща се това изисква редовни срещи и много работа.

Именно за това имаме нужда от твоята помощ!

Ако искаш да подкрепиш развитието на общността на Balcanic:, можеш да го направиш тук и да станеш: СЪЗДАТЕЛ НА БАЛКАНСКАТА ОБЩНОСТ. 

Благодарим ти! <3

Aсен и Лаура

Goals
$112.98 of $401.41 per month
Нашата първа цел е да запазим съществуването на Balcanic! Базовите разходи на месец покриват осигуровки, абонаменти и сметки от първа необходимост. Това са минимум 30 човека, които ни подкрепят. Когато постигнем тази цел ще направим първите Balcanic Membership Cards с включена отстъпка за наши преживявания и партньори!
1 of 1

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits