Balcanic:

is creating a Community

Select a membership level

Благодарен участник в седянката!
€4
per month
Харесва ти това, което правим и искаш да ни подкрепиш. Ще получиш нашата поименна благодарност в текста след всяка "Седянка за Пътешественици".
Член на Балканската общност
€6
per month
„Балканците" са хората, благодарение на които поддържаме духа на Balcanic жив! Това са откривателите, обичащите да пътуват; любопитните; хората с отворено съзнание, които преоткриват себе си и са винаги готови за нови запознанства, абе с две думи щастливите хора! Членовете на общността на Balcanic веднага стават част от секретната Facebook група, в която ще споделяме вдъхновения, общи интереси и ще общуваме по-често под формата на дигитални събирания „край огъня".
Супер Член на Балканската общност
€10
per month
Еха! Супер много ти благодарим за подкрепата! Освен всичко изброено в предишните блокчета и събирането ни „край огъня“, с теб и другите Супер Членове ще се виждаме веднъж месечно онлайн или офлайн за „Meet & Greet" на по чаша кафе (ние черпим) :) 

10

patrons

€70

per month

About

Здравей! Ние сме Асен Величков и Лаура Славов, основатели на Balcanic: начин на живот за пътешественици и вече над 3 години създаваме необикновени преживявания в природата.

Нашата цел е да създадем общност от хора с отворено съзнание, с които да развиваме пътешественика в нас. В момент, в който всички наши преживявания са отменени създадохме "Седянка за Пътешественици" - ежеседмични онлайн срещи, в които наши приятели и хора от общността ни пренасят на различни точки по света, забавляваме се и общуваме на живо.

Ако искаш да ни подкрепиш, можеш да го направиш тук! Благодарим ти! 
Goals
€70 of €330 per month
Нашата първа цел е да запазим съществуването на Balcanic! Базовите разходи на месец покриват осигуровки, абонаменти и сметки от първа необходимост. Това са минимум 30 човека, които ни подкрепят. Когато постигнем тази цел ще направим първите Balcanic Membership Cards с включена отстъпка за наши преживявания и партньори!
1 of 1
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits